Connect with us
O femeie din Statele Unite ale Americii a fost acuzată că a rămas gravidă cu un băiat de 11 ani. Femeia a fost arestată.

Știri

A fost acuzată că a rămas gravidă cu un băiat de 11 ani! Cum s-a întâmplat totul

O femeie a fost arestată după ce s-a aflat că a rămas însărcinată cu un minor de doar 11 ani. Relația nefirească dintre cei doi a fost de lungă durată și au întreținut periodic relații intime. Femeia riscă acum să ajungă la închisoare.

Ashley Mowry, fostă angajată într-un parc tematic din Statele Unite, s-a culcat cu un minor de 11 ani pe când avea 22 de ani. Au întreținut relații sexuale în ianuarie 2014, iar în luna octombrie a aceluiași an, Ashley a dat naștere unui copil, cel conceput cu băiatul minor, scrie click.ro.

Autoritățile au descoperit că aventura dintre cei doi s-a concretizat prin multiple relații intime. În prezent, Ashley are 25 de ani, iar copilul său, trei ani. Ea se află momentan în așteptarea sentinței, dar este acuzată de hărțuire sexuală asupra unui minor.

De asemenea, autoritățile au decăzut-o din drepturile de părinte și ia-u luat copil de trei ani, pe care l-au plasat în custodia unui adult responsabil, precizează sursa citată.

Citește și: Aylin Cadîr, însărcinată din nou

Citește și: Andreea era gravidă în 9 luni, dar nu a fost lăsată să stea jos în autobuz. Ce a făcut, a stârnit o reacție dură

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top