Connect with us
Fotbalistul John Arne Riise a baut PRIMA BERE la 35 de ani

Știri

Fotbalistul John Arne Riise a baut PRIMA BERE la 35 de ani. REACTIA IN VIDEO

Pentru toate exista un inceput, inclusiv pentru prima bere, chiar daca ai 35 de ani, esti inca fotbalist profesionist si sustii ca nu ai mai consumat niciodata o astfel de bautura alcoolica. Acesta este cazul cunoscutului fotbalist norvegian, John Arne Riise, cunoscut pentru forta sa fizica, pentru implicarea din timpul meciurilor si pentru celebrele aruncari de la margine.

Cu toate ca a evoluat 10 ani in Premier League, o competitie in care multi fotbalisti valorosi au fost furati de mirajul vietii de noapte din Anglia, se pare ca John Arne Riise nu a gustat niciodata vreo bere. Astfel, din 1998, cand si-a inceput cariera de fotbalist profesionist, fundasul stanga nu s-a atins de celebra licoare bahica, dar pana la urma curiozitatea sau pofta l-au adus in situatia de a face marele test.

Zis si facut. La un eveniment organizat de Aalesund, actualul club si cel de unde a plecat spre fotbalul mare, Riise a vrut sa simta de ce berea este atat de populara peste tot in lume. In compania unor cunoscuti, acesta a declarat ca este pregatit pentru o premiera in viata lui. Probabil ca la inceput nu prea a fost crezut, dar in cele din urma s-a decis filmarea ineditului eveniment.

Citeste si: Cel mai simplu si eficient mod de a-ti raci berea vara

Cele mai HOT iubite si sotii ale fotbalistilor de la EURO 2016

Asa cum se poate observa si in imagini, este foarte posibil ca Riise sa fi spus adevarul in legatura cu prima lui bere. Se poate observa stilul stangaci in care fotbalistul tine sticla in mana, exact ca un tip care chiar nu a mai tinut o bere vreodata.

Si cand apropie sticla de gura, se poate distinge acelasi stil stangaci, de neinitiat. Totusi, dovada suprema o constituie momentul in care Riise a simtit gustul berii. Nu stim daca a fost una blonda, bruna, neagra, alba, filtrata sau nefiltrata, dar un lucru este cert. Lui Riise nu i-a placut berea.
Reactia fotbalistului care a jucat la echipe precum AS Monaco, Liverpool sau AS Roma a devenit virala pe Internet. Vizionare placuta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top