FOTO. Cum este sa ai o vulpe ca si animal de companie

10.02.2016
FOTO. Cum este sa ai o vulpe ca si animal de companie

Juniper este o vulpita frumoasa si agera care a avut norocul sa traiasca diferit fata de alte animale salbatice. Ea este acum un animal de companie si chiar daca este foarte dificil sa cresti o vulpe, stapana ei spune ca nu ar vrea sa renunte la micuta pentru nimic in lume.

ESTE ACESTA CEL MAI TARE JOB DIN LUME? UITE PENTRU CE ESTE PLATITA ACEASTA FEMEIE

Vulpile sunt foarte zgomotoase si au un miros specific nu foarte placut, dupa cum spune stapana lui Juniper. „Cand era mica o luam cu mine absolut peste tot si asa s-a obisnuit cu masinile si oamenii. Jocul ei favorit este cand cineva o fugareste prin toata casa, iar apoi se intoarce si fuge de ea, oferindu-i oportunitatea sa fie cel care vaneaza. Este un joc dragut, mai ales ca vulpea are instinctul de a vana in sange.” , spune femeia.

Fiecare zgomot pe care il aude reprezinta pentru Juniper o oportunitate sa vaneze, asa ca este este extrem de incantata si de cea mai mica miscare de sub un cearsaf. Este foarte frumoasa si se pare ca tot ceea ce face, face cu un mare zambet pe chip. Pare ciudat, dar asa este! E suficient sa privesti fotografiile pentru a-ti inseninza ziua.

juniper-fox-happiest-instagram-36

juniper-fox-happiest-instagram-2

juniper-fox-happiest-instagram-7

juniper-fox-happiest-instagram-9

juniper-fox-happiest-instagram-10

juniper-fox-happiest-instagram-12

juniper-fox-happiest-instagram-19

juniper-fox-happiest-instagram-25

juniper-fox-happiest-instagram-35