Connect with us
transformari-27082015

Știri

FOTO: Top 5 transformari ale marilor actori care te vor lasa fara cuvinte

Actorii sunt mereu pusi in situatia in care trebuie sa sufere trasnformari incredibile pentru a obtine un rol intr-un film sau pentru a putea intra in pielea unui personaj.

Iata care sunt actorii care si-au supus corpurile unor transformari aproape ireale de dragul artei.

1. Billy Bob Thornton, fostul sot al Angelinei Jolie a surprins intreaga lume atunci cand a jucat in drama ,,Sling Bade”. Actorul a interpretat rolul unui barbat bolnav mintal, care dupa 20 de ani petrecuti in ospiciu incearca sa se reintregreze in socitetate. Transformarea i-a adus lui Billy Bob o nominalizare la Oscar.

Top 5 transformari ale marilor actori care te vor lasa fara cuvinte-1

Sursa foto: procinema.ro

2.  Celebrul actor Tom Hank a suferit o transformare incredibila pentru filmul ,,Cast Away”. Pentru ca schimbarea sa fie completa, actorul a avut nevoie de un an, timp in care a slabit 22 de kilograme, si-a lasat parul si barba sa creasca si a experimentat perioade lungi in pustiu. Toate acestea pentru a intra in pielea personajului naufragiat pe o insula pustie.

Top 5 transformari ale marilor actori care te vor lasa fara cuvinte-2

Sursa foto: procinema.ro

CITESTE SI: CLAUDIU BLEONT SI SINGURA DRAGOSTE CONSTANTA, TEATRUL

3. Val Kilmer a facut furori in rolul lui Jim Morrison, celebrul solist al trupei The Doors, la mijlocul anului 1991. Pentru a putea juca in pelicula care arata publicului larg zbuciumata viata a lui Morrison cat si moartea artistului, actorul a slabit 30 de kilograme. Interesant este ca in prezent oamenii care cauta pe google poze cu Morrison le gasesc pe cele cu Val Kilmer si ii confunda, multi traind si in prezent cu impresia ca imaginea lui Val este cea reala.

Top 5 transformari ale marilor actori care te vor lasa fara cuvinte-3

Sursa foto: iambored.pro

4.  si actorul Michael  Fassbender a slabit enorm pentru rolul din filmul ,,Hunger” din 2009. Actorul a ajuns la 59 de kilograme si s-a oprit doar pentru ca risca sa isi puna sanatatea in pericol.

Top 5 transformari ale marilor actori care te vor lasa fara cuvinte-4

Sursa foto: procinema.ro

5. Din topul nostru nu putea sa lipseasca transformarea incredibila a lui Heath Ledger pentru rolul lui Joker din celebrul film ,,The Dark Knight”. Actorul a primit Oscarul pentru acest rol pos-mortem. O parte din fanii actorului spun ca aceasta transformare i-a adus sfarsitul lui Ledger.

Top 5 transformari ale marilor actori care te vor lasa fara cuvinte-5

Sursa foto: procinema.ro

Tu ce parere ai despre aceste transformari?

Sursa foto: deviantart.com

 

 

 

 

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top