Connect with us

Știri

Fuego a luat o decizie neasteptata! ”E vremea sa renunt definitiv la…”

Dupa aproximativ 20 de ani de cariera, cantaretul Fuego a luat o decizie la care nimeni nu se astepta. Artistul a decis ca a ajuns intr-o alta etapa a vietii si ca isi doreste sa renunte la numele de FUEGO!

Artistul in varsta de 39 de ani a decis ca este timpul sa renunte la numele sau de scena si sa cante sub numele sau real, Paul Surugiu.

Artistul a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care isi anunta intentia de a-si schimba numele de scena, renuntand la numele de Fuego.

Acesta a tinut sa precizeze ca el ramane acelasi artist cu care si-a obisnuit fanii, adaugand ca ” actul artistic este cel care ne diferentiaza!”

„Mi se pare ca e vremea, dupa cum afirmam si ieri intr-un material pe care-l gasiti mai jos, de la Observatorul Antenei 1, sa renunt treptat la numele de FUEGO! Nu stiu sincer cat de usor le va fi glumetilor sa digere schimbarea aceasta si sa gaseasca noi poante, unele mai reusite altele mai limitate, pe seama numelui PAUL SURUGIU! Sincer, m-am inteles bine cu Fuego! La inceputuri vorbea despre ce cantam, mai apoi am zis ca trebuie sa-l impun, ulterior numele devenise cunoscut si oamenii ma identificau. Acum e deja pe buzele oamenilor si usor pot reveni la numele meu! Oricum, dincolo de toate acestea, actul artistic este cel care ne diferentiaza!

Am ajuns intr-o alta etapa a carierei mele si stiu ca pot face mult mai mult pentru publicul si admiratorii mei! Cu sentimentul acesta m-am trezit de dimineata! Ce-i drept, destul de istovit dupa turul de forta pe care-l am, la care am ajuns abia la mijloc – minunatul turneu ACASA DE CRACIUN! Nu disper, colindele ma revigoreaza si merg mai departe pentru public si pentru satisfactia mea! Iubesc sa fiu pe scena! Zi frumoasa sa avem!” a scris cantaretul pe Facebook.

Sursa foto radioiasi.ro

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top