Connect with us

Știri

Gafa amuzanta a lui Snoop Dogg. De ce si-a dat check-in in Bogata, Mures

Snoop Dogg a fost protagonistul unei gafe amuzante care a facut deliciul Internetului. Rapperul american si-a dat, din greseala, check-in in localitatea Bogata din judetul Mures.

Snoop Dogg a postat pe Instagram o fotografie, pentru a-si anunta fanii ca a ajuns in Columbia. El a vrut sa isi de check-in in Bogota, capitala statului sud-american, dar dintr-o eroare, a dat in Bogata, o comuna cu aproape 2000 de locuitori din judetul Mures.

snoop dog borsa

Snoop Dogg si-a dat check-in in Bogata

Fanii artistului au reactionat cu umor la postare si l-au ironizat in comentarii. Cu toate acestea, primarul localitatii spune ca il asteapta pe rapper la Bogata cu ciorba de moare de varza cu porc proaspat!

„Daca vine, il asteptam cu o ciorba de moare de varza cu porc proaspat, facem si cu porc la protap, dar in primul rand il asteptam cu o inima deschisa si curata. La noi, la Bogata, avem si o pensiune la care urmeaza sa facem receptia finala, e o pensiune mica, cu 9 locuri.

Citeste si:GAFA ZILEI: Un prezentator tv a descoperit ca poarta sacoul cu umeras

Este loc de cazare si pe la oameni, avem mancare buna, sanatoasa — eu sunt si producator agricol. Avem si Colina Sasului, o sala de nunti cu peste 700 de locuri, unde au mai fost americani, au mancat mancare traditionala si s-au simtit bine. Deci poate sa vina Snoop Dogg si cu alaiul, pentru ca sunt locuri de cazare si aici oamenii au sufletul curat si ii asteapta cu drag”, a declarat Laszlo Barta, primarul localitatii muresene, pentru Agerpres.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top