Connect with us

Știri

George Patranoiu, membru fondator al trupei Taxi, A MURIT la 42 de ani

George Patranoiu, membru fondator al trupei Taxi si colaborator al formatiei intre anii 1999 si 2006, a incetat din viata sambata dimineata, la 42 de ani.

„Unul dintre cei mai buni chitaristi ai acestei tari, omul cu maini si suflet de aur, membru fondator al trupei Taxi, colegul nostru in perioada 1999 – 2006, prietenul nostru, George Patranoiu, a plecat. Acolo, sus. Unde stim ca e deja pregatita o chitara. La care doar el poate sa cante”, a anuntat trupa Taxi, sambata, pe pagina sa de Facebook.

CITESTE SI: Trupa Taxi a lansat o melodie in memoria victimelor din COLECTIV VIDEO

George Patranoiu a activat in trupele Taxi (membru fondator), Schimbul 3, Metrock, Raza si Act. A fost implicat in numeroase proiecte muzicale inedite: a interpretat „Simfonia 40” de Wolfgang Amadeus Mozart, impreuna cu Orchestra Simfonica a Teatrului Muzical „Nae Leonard” din Braila, a sustinut un workshop pentru Jackson’s Guitars si a fost unul dintre cei patru chitaristi selectati pentru evenimentul Guitaromania, care a avut loc intr-un club bucurestean, in 2011.

De cativa ani, George Patranoiu suferea de cancer amigdalian, suferind mai multe interventii chirurgicale. Trupele Taxi si Sarmalele Reci au sustinut pe 6 decembrie un concert caritabil pentru a strange bani pentru ajutorarea sa.

Trupul neinsufletit al lui George Patranoiu va fi depus sambata dupa amiaza la capela Bisericii Sfantul Ilie din Titan, anunta Mediafax.

foto:b365.ro

 

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top