Connect with us

Știri

Gigi Becali, amenintat: „Mi-au spus ca nu imi dau seama cu cine ma pun!”

Gigi Becali, patronul echipei Steaua, a vorbit despre perioada petrecuta in penitenciar. El a dezvaluit cum a fost amenintat de sefii inchisorii.

Mi-au spus sa muncesc la spalatorie. Am spus ca nu. Au spus ca daca nu muncesc la spalatorie, nu imi dau drumul afara. Eu nu vreau sa apas pe buton, pentru ca legea spune ca trebuie sa imi dati sa muncesc potrivit demnitatilor mele. Nu vreau sa lucrez la spalatorie. Au zis sa scriu ca refuz munca. Oficial, asta e in dosarul meu”, a spus Gigi Becali la Romania TV.

Finantatorul echipei Steaua a marturisit cum a fost amenintat de sefii Penitenciarului: „Dupa 4 luni de puscarie… era majoratul fetei mele… am facut calculul si le-am scris. Va rog sa imi dati 7 zile jumate. I-am luat la misto, ca nu se dau 7 zile jumate. Mi-au spus ca nu imi dau seama cu cine ma pun, ca am desteptat ursul. Le-am spus ca eu sunt elefant. Si de acolo au plecat razboaiele, ca nu le convenea”, a mai spus Gigi Becali.

El a apreciat ca in inchisorile romanesti nu se face „reeducare, ci dresaj”, spunand ca a fost constrans sa nu mai vorbeasca pentru a primi zile libere.

CITESTE SI: Gigi Becali, LOVITURA CUMPLITA din partea PATRIARHIEI

CITESTE SI: Gigi Becali, dezvaluiri despre cum a ramas gravida Valentina Pelinel cu Cristi Borcea: „I-a dat…”

CITESTE SI: GIGI BECALI isi face un nou PARTID pentru a ajuta BISERICA ORTODOXA!

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top