Gigi Becali, noi dezvaluiri despre Mihaela si Cristi Borcea!

02.02.2016
Gigi Becali, noi dezvaluiri despre Mihaela si Cristi Borcea!

Gigi Becali a facut noi dezvaluiri despre finul sau, Cristi Borcea, si despre problemele pe care acesta le intampina din cauza detentiei.

Cristi Borcea are noi probleme, dupa ce o ancheta a Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) a scos la iveala ca fostul actionar al lui Dinamo avea la Poarta Alba  o camera mochetata, cu televizor, frigider personal si acces la telefonul mobil ori de cate ori isi dorea. Mai mult decat atat, au fost descoperite si 400 de pastile psihotrope si o bicicleta de fitness in celula.

CITESTE SI: Mihaela, in vizita la Cristi Borcea: „Copiii nostri sufera enorm pentru el!” Ce spune despre fostul ei sot

CITESTE SI: O noua lovitura pentru Cristi Borcea! Ce a patit fostul actionar al lui Dinamo!

„Eu am vorbit cu el ieri si era foarte suparat, nu mai zambeste, mi-a zis „Nasule, nu mai suport!”. Bicicleta asta a avut aprobare, s-a dat ca a avut aparat de fitness… s-a vorbit despre medicamente, sute de pastile… avea reteta de la doctor! El si in libertate trebuia sa ia 10 pastile cand dormea”, a spus Gigi Becali la Romania TV.

Gigi Becali a mai spus ca fostul boss al lui Dinamo a ramas sarac: „Toata averea lui e gajata la banca, nu da nimic la nicio amanta, toate proprietatile sunt gajate la banci si nu da nimic, pentru ca nu are niciun ban! Mi-a spus „Nasule, nu am nici 5 bani, am 30 de milioane credite la banca, casa in care sta Mihaela e gajata la banca”. Le-a pus colateral gaj, a garantat pentru firmele lui si are 30 de milioane. Mi-a mai spus ca „daca  nu merg societatile, sunt zero, de unde sa dau la amante?”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *