Connect with us
Horoscop zilnic 4 iunie 2016. Fecioara atrage atentia tuturor

Știri

Horoscop zilnic 4 iunie 2016. Fecioara atrage atentia tuturor

Horoscop zilnic 4 iunie 2016. Previziuni pentru 04.06.2016!

Gemenii se distreaza si se bucura de o zi relaxanta alaturi de alte persoana la fel de fericite si binedispuse, in timp ce Pestii reusesc sa obtina o victorie foarte importanta.

Berbec

Ceea ce incepe azi nu ajunge repede la rezultatele visate, ca atare educa-ti rabdarea pentru a urma un parcurs lung si deloc simplu. Vei ajunge acolo candva, fara indoiala, pentru ca detii toate resursele necesare unui succes deplin, doar ca mai sunt inca multe etape ce depind de aspecte care vor aparea abia de acum inainte. Incearca sa-ti mai domolesti pasiunea, graba, dorinta de a incheia proiectul la care iti aduci contributia, constient ca lucrurile cele mai bune sunt cele care se ridica incet.

Taur

Ai impresia ca nimic nu merge, dar daca ai fi mai atent, ti-ai da seama ca problema nu e la tine, ci la anturajul nepotrivit in care ai nimerit. Te-ai inconjurat de oameni tristi, impovarati de probleme care discuta pe un ton sumbru, fara sa se poata agata de nimic bun din preajma lor. Degeaba gandesti tu pozitiv daca ceilalti te monopolizeaza cu ale lor, deci ori pleci din aceste medii cat mai repede, ori incerci sa le insufli tu lor un dram de bucurie. Poate te vor asculta.

Citeste si:Horoscop dragoste iunie 2016. Zodiile cu noroc in iubire

Gemeni

Distreaza-te, bucura-te de o zi relaxanta ca cea de azi si cauta compania altor persoane la fel de vesele si bine dispuse ca si tine. Poate fi ziua perfecta pentru o escapada in natura, daca vremea ti-o permite sau pentru o petrecere ad-hoc. Te vei cobori un pic la nivelul copiilor tai, de parca ai fi unul de-al lor, deoarece ai chef de joaca si vrei sa uiti de problemele specifice varstei tale. Merita sa profiti de atmosfera optimista a acestei zile ca sa redescoperi lucruri marunte si frumoase ale vietii, de care nu ai avut timp pana acum: muzica, plimbari, lectura, joc.

Rac

Nu esti cea mai placuta companie astazi. Ai dori ca ceilalti sa te rasfete in gesturi de prietenie si in cuvinte de incurajare, pentru ca treci printr-un moment ceva mai dificil. Sufletul tau pare impovarat de temeri si griji, dar norocul tau de azi este exact sansa de a iesi din mediul incarcat negativ. Ca atare pleaca oriunde vezi cu ochii: o calatorie, o plimbare, o iesire in locuri care te pot rupe de problemele tale e de preferat, pentru ca asa poti uita, pentru cateva ore, de framantarile tale. Nu inseamna ca se rezolva, dar te mai poti relaxa si tu un pic!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top