Iubiti de inchiriat, de 8 martie

22.02.2016
Iubiti de inchiriat, de 8 martie

Povestea spune asa: tuturor ne este sortit sa ne intalnim jumatatea, mai devreme sau mai tarziu. Unele persoane au intalnit-o inca din adolescenta, unele au fost nevoite sa treaca prin mai multe relatii nereusite pana s-o nimereasca pe cea perfecta. Un lucru este cert. Pentru domnisoarele care inca nu si-au dat intalnire cu sufletul pereche, s-a gasit solutia. Au aparut agentii care inchiriaza iubiti, de sarbatori.


Fie ca-ti doresti sa fii insotita intr-o vacanta, fie ca il vrei doar pentru o cina sau ai nevoie de companie in club, chinezii au gasit solutia. Doamnele care se tem de presiunea societatii si de mentalitati invechite pot acum sa inchirieze barbati pe post de iubiti.

Site-ul cu pricina, care se ocupa de “inchirieri”, este din ce in ce mai accesat de catre chinezoaice. Mai ales in perioada sarbatorilor, evident.

Nu cautam pe cineva cu care sa ma casatoresc, ci doar pe cineva inalt. Parintilor mei le plac barbatii inalti. Daca vin cu un iubit acasa, parintii nu ma mai bat la cap cu viata mea amoroasa” – ar fi povestit o clienta pentru Foreign Affairs.

Pentru doritoarele de companie masculina, site-ul contine variante de la 140 de dolari la peste 100 de mii de dolari. In functie, evident, de aspect, maniere, prestanta si durata serviciilor.

CITESTE SI: Pozitii sexuale din Kamasutra pentru un orgasm intens
CITESTE SI: Nu fa niciodata aceste lucruri inainte de sex!