Connect with us
Conducerea unui spital de copii s-au gandit la o modalitate de a-i face pe micutii internati sa zambeasca.

Știri

Ideea inedita a conducerii unui spital de copii. Micutii asteapta in fiecare zi la fereastra

Pacientii internati la Spitalul de Copii East Tennessee asteapta cu nerabdare ziua in care geamurile sunt spalate. Nu suna foarte interesant pentru adulti, insa atunci cand geamurile sunt spalate de niste super-eroi, desigur, ziua va deveni una speciala.

Citeste si: Gest emotionant al unei fetite pentru un om al strazii. Mama copilei a ramas uimita

Citeste si: Scrisoarea unui baietel de noua ani, bolnav de autism si depresie

Firma de curatenie a venit cu o propunere care a fost acceptata imediat de conducerea spitalului. Angajatii se costumeaza in personaje preferate de copii. „Facem acest lucru pentru copii, pentru a le aduce zambetul pe buze. Si pentru asta se merita.”, a declarat unul dintre angajati.

 

ideea unui spital de copii

 

Un gest simplu inseamna extraordinar de mult pentru copiii care stau internati in spital si nu fac alceva decat sa-si petreaca timpul intre patru pereti.

„Cred ca este o idee extraordinara. Fiica mea a fost internata cateva zile si acest lucru a facut-o fericita, era ceva diferit, pentru ca nu facea decat sa stea in pat toata ziua.”, a povestit mama unui copil.

 

super eroi

Ideea ingenioasa ii bucura atat pe copii, cat si pe anfajatii firmei de curatenie, incat a devenit un eveniment regulat. Este ceva care lumineaza ziua unor copii, care sunt nevoiti sa-si petreaca timpul intr-un spatiu trist si plictisitor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top