Connect with us
Ilie Dobre a murit, iar la propria înmormântare a deschis ochii și a cerut apă! El a spus totul: "Am înviat și..."

Știri

Ilie Dobre a murit, iar la propria înmormântare a deschis ochii și a cerut apă! El a spus totul: „Am înviat și…”

Olteanul Ilie Dobre, cunoscut de vecini ca nea Ilie, a șocat România, după ce a înviat din morți la propria înmormântare. Se întâmpla în anul 1992, după ce medicii îl declaraseră mort.

Bărbatul în vârstă de 60 de ani, din oraşul Filiaşi, a ajuns în urmă cu 24 de ani la spital în stare gravă. Medicii l-au declarat mort pe data de 20 ianuarie 1992, după o ciroză hepatică.

În ziua în care trebuia să aibă loc înmormântarea, bărbatul și-a revenit din senin spre uimirea tuturor și a cerut o cană cu apă.

 „S-a ridicat din cosciug şi a cerut o cană cu apă, însă lumea prezentă la priveghi s-a speriat şi a luat-o la fugă. Povestea lui nea Ilie chiar este reală. Medicii au spus că a murit, ia familia s-a pregătit de înmormântare, avea ciroză şi era grav bolnav. Înainte să fie dus la groapă s-a ridicat din cosciug şi a cerut apă. Ştiu că pare ireală această poveste, dar este adevărată. Toţi spun acum că a fost în moarte clinică, iar doctorii au crezut că a murit. A avut noroc că nu i-au făcut autopsie la spital”, a povestit un vecin al bărbatului.

Ilie Dobre a povestit într-un interviu acordat ziarului Adevărul, în urmă cu doi ani, prin ce a trecut.

„Am trecut printr-un tunel şi am revenit la viaţă şi am înviat chiar înainte să fiu îngropat. Toată lumea a fost şocată atunci, iar preotul a fost primul care s-a speriat şi a luat-o la fugă. Pot să spun că am avut noroc. Puteam să îmi revin la câteva zile de la înmormântare, iar atunci nu se mai putea face absolut nimic. Îi mulţumesc lui Dumnezu că sunt în viaţă.

Imediat după ce am revenit din morţi, am orbit. Vederea mi-a revenit la scurt timp după ce, într-o noapte, mi-a apărut din nou în vis Isus Hristos. Pot să spun că nimic în viaţă nu este întâmplător, iar eu am învăţat acest lucru pe pielea mea. Acum mă bucur de tot ce este în jurul meu”, a spus bărbatul.

Medicii au căutat tot soiul de explicații pentru această întâmplare de-a dreptul bizară.

„Este posibil ca pacientul să fi fost într-o stare de catalpsie (stare patologică care apare în unele boli psihice şi care se caracterizează printr-o rigiditate bruscă a muşchilor şi printr-o tulburare a funcţiilor cerebrale). Putea să fi fost într-o comă din care şi-a revenit“, a spus Alexandru Cameniţă, medic neurochirurg.

Citește și: Au lăsat câteva minute sicriul bătrânei nesupravegheat. O femeie necunoscută a intrat în casă, s-a aplecat peste moartă și…

Citește și: S-a dus la un grătar cu familia, iar din senin l-au apucat durerile. S-a dus la spital, i-au pus o perfuzie, iar a doua zi a murit. Avea doar 32 de ani…

1 Comment

1 Comment

  1. Angela Gilyen

    2017-08-31T02:11:53+03:00 at 2:11

    Si cum ramane cu ciroza, diagnostic pe care l-au pus medicii ?
    Omul a spus bine: nimic nu este intamplator, totul este de la Dumnbezeu. Medicii si in general oamenii de stiinta nu pun nimic pe baza Lui Dumnezeu. Ei considera altfel, incep cu diverste motivatii.
    Omul s-a reintors sanatos , fara nici o ciroza. Cine l-a vindecat ? Deci cu DUMNEZEU inainte de toate !!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top