IMPACARE EMOTIONANTA intre Vadim Tudor si mama Oanei Zavoranu, aflata fara niciun rinichi pe patul de spital

07.04.2015
IMPACARE EMOTIONANTA intre Vadim Tudor si mama Oanei Zavoranu, aflata fara niciun rinichi pe patul de spital

S-a produs o minune neasteptata in Saptamana Mare! Vadim Tudor s-a deplasat la Institutul Clinic Fundeni, unde a facut pace cu mama Oanei Zavoranu, Marioara, cu care a avut o cearta publica extrem de urata in urma cu doi ani de zile in parcarea televiziunii Kanal D.

Marioara Zavoranu este internata de 3 luni la Institutul Fundeni si, in clipa de fata, traieste fara niciun rinichi, fiind nevoita sa faca dializa de trei ori pe saptamana. Starea critica in care a ajuns mama Oanei Zavoranu l-a emotionat profund pe tribun, astfel incat acesta s-a deplasat la spital cu un buchet mare de trandafiri rosii si albi.

CITESTE SI: SCRISOAREA LUI MIHAI BENDEAC PENTRU MIHAELA RADULESCU

Scandalul dintre Marioara Zavoranu si Vadim Tudor a inceput in urma cu aproximativ 2 ani, dupa ce Oana Zavoranu si mama acesteia au devenit membre ale Partidului Romania Mare (PRM). Oana Zavoranu l-a acuzat in urma cu ceva ani pe Vadim ca a incercat sa o violeze in Senatul Romaniei, iar mama actritei i-a luat apararea in fata liderului politic. De la acest scandal intre Oana Zavoranu si Vadim a pornit totul. Pe 18 octombrie 2012, cei doi si-au adresat cuvinte grele in platoul WOW Biz de la Kanal D.

vadim tudor

Atunci, Marioara Zavoranu l-a acuzat pe Vadim ca umbla la vrajitoare pentru a se trata de impotenta: „A mers acolo sa poata sa mearga la femei, pentru ca nu mai poate”. Vadim Tudor le-a amenintat in direct pe Oana Zavoranu si mama sa spunandu-le ca le va lua pe amandoua „de ceafa” si le va bate „cap in cap”. De asemenea, a numit-o „halterofila” si o mai jignea spunand ca se „se sifoneaza oglinda” cand se uita in ea. Cearta dintre cei doi a continuat in parcarea televiziunii, unde si-au aruncat cuvinte jignitoare greu de reprodus.

vadim tudor1

La doi ani de la acel scandal, Vadim s-a gandit sa o viziteze pe Marioara Zavoranu: „Noi ne stim de la cutremur. Am o mare emotie venind la Fundeni”, a declarat tribunul. „Aici au fost si parintii mei internati. Sunt la usa unui om greu incercat, insa se poate trai cu dializa si pana la 90 de ani”.

Marioara Zavoranu l-a primit in salon pe Corneliu Vadim Tudor, pe care l-a iertat deja pentru toate certurile si jignirile pe care i le-a adus: „Vadim e om bun la suflet, gura-i proasta. Il primesc in salon pentru ca ne cunoastem dracului din tinerete”.