Connect with us
insala cu o domnisoara de onoare

Știri

În ziua nunții, a aflat că viitorul soț o înșală cu o domnișoară de onoare. Ce i-a făcut mireasa, de față cu toată lumea!

Trebuia să fie cea mai fericită zi din viața ei, dar totul s-a transformat într-un coșmar. O mireasă din Suedia a aflat chiar în ziua nunții că viitorul soț o înșală, ci nu cu oricine, ci cu o domnișoară de onoare.

O persoană „binevoitoare” din anturajul miresei de 24 de ani i-a dezvăluit chiar în ziua cea mare că bărbatul său este infidel, iar tânăra a văzut negru în fața ochilor.

Tinerei i s-a făcut rău chiar la ședința foto și a leșinat, spre disperarea celor din jurul ei, care nu își puteau da seama ce se întâmplă cu ea. Timp de o oră s-au chinuit nuntașii să o facă pe mireasă să își revină, iar în cele din urmă, aceasta s-a ridicat pe propriile picioare.

Doar că, realizând ce s-a întâmplat, tânăra a dorit rapid să se răzbune. Sub privirile fotografului și ale rudelor, ea a început să-l lovească și să-l înjure pe mire, spre uimirea acestora, care pur și simplu nu știau ce se întâmplă.

Câteva zile mai târziu, cei doi au anunțat oficial că relația lor a luat sfârșit definitiv.

Citește și: Mireasa moartă care stă de peste 80 de ani în vitrina unui magazin. Localnicii spun că părinții ei au pus-o acolo!

Citește și: Chiar in ziua nuntii, mireasa a inceput sa se comporte ciudat. Cand a ajuns la doctor…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top