Connect with us
Incendiu in casa unei castigatoare Masterchef

Vedete

Incendiu in casa unei castigatoare Masterchef

Casa unei foste castigatoare „Masterchef” a ars din temelii. Pe langa toate bunurile care s-au facut scrum, cea care a castigat concursul culinar a ramas si fara economiile de-o viata, care au ars la randu-le.

Aida Parascan, castigatoarea celui de-al doilea sezon „Masterchef”, a trecut printr-un moment de groaza. Apartamentul ei a ars si, din pacate, Aida a pierdut si economiile de-o viata.

Aida Parascan

Aida Parascan


Spuneam aseara ca iubesc intunericul. .. da asa e pentru ca si pentru ceea ce pare iad eu il pot numi Rai !!! Casa mea a ars … o data cu ea bunuri si toti bani pe care i-am strans muncind … eu pot doar sa multumesc lui Dumnezeu ca au ars doar bunuri materiale si copiii mei sunt in siguranta!!! Multumesc! Multumesc! Multumesc!” – a fost mesajul postat de Aida Parascan, pe pagina personala de facebook.
Casa Aidei Parascan

Casa Aidei Parascan

Aida Parascan nu se afla la prima incercare grea a vietii. Mama a trei copii, fosta concurenta a emisiunii „Masterchef” a muncit in Italia o lunga perioada de timp pentru a-si intretine familia. Aida Parascan a recunoscut ca a avut o viata dificila si ca trofeul „MasterChef“ a reprezentat incununarea eforturilor personale.

De altfel, Aida Parascan s-a despartit si de sotul ei din Italia. „Ne-am despartit, fiecare e pe drumul lui. Am luat impreuna aceasta decizie. Atata timp cat nu avem acelasi drum, nu are rost sa continuam. Suntem in relatii foarte bune, el e tatal copiilor si ii poate vedea de cate ori vrea. Daca nu mai e iubire, nu are rost. Nu eram casatoriti. El m-a cerut, dar eu nu am simtit lucrurul asta” – a marturisit castigatoarea „Masterchef”.
CITESTE SI: Acest barbat si-a dus cainele in cele mai tari locuri. Vezi fotografiile uimitoare
CITESTE SI: Madalina Ghenea, mama pentru a doua oara

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top