Connect with us

Știri

INCEPE BLACK FRIDAY. Iata care sunt cele mai bune oferte de pe piata

Staff-ul celor de la eMAG a dezvaluit faptul ca preturile ofertelor de Black Friday vor fi disponibile inainte ca produsele sa poata fi cumparate.

La intrebarea unui internaut pe pagina de Facebook a celor de la eMAG, biroul de comunicare a dezvaluit ideea ca in jurul orelor 23.00 in aceasta seara se va trimite un newsletter ce va contine toate ofertele disponibile de Black Friday. Internautii sunt invitati sa ramane conectati la newsletterul celor de la eMAG, sau daca nu v-ati abonat inca , puteti urmari ultimele informatii AICI.
Anul acesta se asteapta ca promotiile sa depaseasca orice imaginatie, pentru ca peste 250.000 de produse vor avea preturi reduse semnificativ.

Fresh24 te va tine la curent cu toate noutatile aparute la eMAG de Black Friday 2015.

Echipa eMAG-ului se afla in plina pregatire pentru marele eveniment care va incepe in aceasta noapte. O imagine postata recent de cei de la eMAG ne dezvaluie pregatirile intense care se fac in depozitele magazinului, totul pentru ca lucrurile sa funtioneze la parametri normali. Angajatii magazinului pregatesc minutios procesul de impachetare si expediere a tuturor coletelor, iar staff-ul tehnic se va ingriji de buna functionare a magazinului online care va avea trafic record.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top