Connect with us
INCREDIBIL: Politia din Arabia Saudita a arestat o mascota

Știri

INCREDIBIL: Politia din Arabia Saudita a arestat o mascota

Desi pare greu de crezut, politia din Arabia Saudita a arestat o mascota!

Motivul pentru care aceasta mascota a fost „arestata” este acela ca nu purta tinuta islamica a femeilor conservatoare. Aceasta era o mascota de sex feminin amplasata la intrarea intr-un magazin cu dulciuri care tocmai fusese deschis.

SOTUL A INCERCAT SA O OMOARE, DAR EA A APARUT LA PROPRIA EI INMORMANTARE

Partea si mai proasta este ca de fapt mascota era un barbat imbracat in femeie care facea gesturi nepotrivite unei alte mascote care il insotea. Pe retelele de socializare cetatenii din oras s-au amuzat teribil pe seama acestui incident, insa s-au si plans de privarea de libertate pe motive neintemeiate. Unora chiar nu le-a venit sa creada ca acest incident a avut loc cu adevarat.

Se pare ca exista si o declaratie a fortelor de ordine, conform careia au fost depuse numeroase plangeri pe aceasta tema. Multe persoane au reclamat faptul ca in fata magazinului Sanabil Al Salam exista aceste doua mascote care fac gesturi nepotrivite si aduna o multime de privitori in acea zona. Politistii au fost trimisi la locul faptei si am descoperit ca cele doua mascote aveau un comportament ciudat, una dintre ele prefacandu-se ca actioneaza impotriva legii islamice (sharia).

Cele doua persoane in cauza au semnat o declaratie potrivit careia astfel de gesturi nu se vor mai repeta niciodata, au avut remuscari si au fost conduse la sectia de politia pentru restul formalitatilor. Pentru multe persoane acest gest a fost o oportunitate de a se plange de putinele drepturi pe care le au cei care locuiesc in aceasta regiune dominata de regulile religioase.

mascota

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top