Connect with us
TEC-19082015

Știri

Iti mai amintesti de dozatoarele TEC? Iata povestea lor

In anii ’90 Marius Iliev,  a fost omul care a dezvoltat afacerea dozatoarelor TEC. In acea perioada in Romania existau peste 10.000 de astfel de aparate.

Imediat dupa iesirea din comunism, romanii si-au dorit sa profite de toate privilegiile democratiei, iar afacerea dozatorului TEC a facut furori in tara noastra.

CITESTE SI: CEA MAI TARE IDEE, UITE CUM CASTIGA ACEST TANAR 10.000 DE EURO LUNAR

Aparatele firmei TEC au fost raspandite in toata tara si atunci s-a trait apogeul uneia dintre cele mai profitabile afaceri ale primilor ani din capitalism. Aromele de kiwi, mango, mandarine, caise, ananas si papaya i-au atras pe romani ca magnetul.

Sucul era facut din sifon amestecat cu diversele arome dar nimeni nu a tinut evidenta cantitatilor industriale care s-au consumat in acea perioada.

Marius Iliev este cel care s-a apucat de afacerea dozatoarelor TEC. Intors in Romania dupa revolutie, antreprenorul a infintat o firma care se ocupa cu distributia sucurilor carbogazoase. Afacerea a mers ca painea calda. Bautura a ajuns sa se vanda la cofetarii, restaurante si chiar la chioscuri.

Sistemul vanzarilor de bauturi racoritoare prin dozator era bine implementat in Orient, iar romanul ,,a mirosit” afacerea intr-un moment propice. Barbatul spune ca in acea vreme vindea mii de dozatoare anual.

CITESTE SI: CARE SUNT CELE MAI CIUDATE JOBURI DIN LUME. ESTE UIMITOR CE FAC OAMENII PENTRU BANI

Cert este faptul ca dozatoarele TEC au fondat o afacere de ordinul zecilor de milioane de dolari.

Sursa foto: libertatea.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top