Connect with us
Un tânăr a murit după ce iubita lui l-a sărutat pe gât. Medicii nu l-au mai putut salva pe băiatul de 17 ani.

Știri

Iubita lui l-a sărutat pe gât. La scurt timp, tânărul a murit. Ce s-a întâmplat?

Julio Macias Gonzalez, în vârstă de 17 ani, din Mexico City, a murit după ce iubita lui l-a sărutat pe gât. Povestea este una incredibilă.

Iubita lui l-a sărutat pe gât. La scurt timp, tânărul a murit. Ce s-a întâmplat?

După ce iubita lui l-a sărutat pe gât, Julio Macias Gonzalez, în vârstă de 17 ani, a murit. În timpul cinei pe care o lua alăuri de familie, tânărul a început să aibă convulsii. Din nefericire, medicii care au intervenit nu au mai putut să îl salveze. Potrivit primelor informații, decesul tânărului a fost provocat de o mușcătură din zona gâtului. Anterior, iubita lui l-a sărutat pe gât, provocându-i o vânătaie.

Leziunea provocată de iubita lui nu a fost una de suprafață. În urma gestului tinerei, a apărut un cheag de sânge care a ajuns într-un final la creierul tânărului. Acesta este motivul pentru care și-a pierdut viața.

În anul 2011, o femeie în vârstă de 44 de ani din Noua Zeelandă a trecut prin momente dificile din cauza unui cheag de sânge. Brațul stâng i-a paralizat după ce un cheag de sânge care a ajuns la inimă i-a provocat un atac. Și de această dată, medicii au observat o vânătaie la nivelul gâtului femeii. Acesta a fost motivul pentru care a apărut paralizia.

CITEȘTE ȘI: Înainte să moară, acest băiețel a spus trei cuvinte care au făcut sute de mii de oameni să plângă

CITEȘTE ȘI: S-a îndrăgostit de o femeie care l-a sunat din greșeală. Continuarea e demnă de filme!

„Din câte ştiu eu, acesta este primul caz în care cineva ajunge la spital după ce a fost sărutat pe gât”, a fost declarația medicului Teddy Wu, care s-a ocupat de tratarea femeii, potrivit realitatea.net.

În astfel de situații, vasele de sânge sunt afectate, iar zona se învinețește. De asemenea, zona se inflamează. Medicii le recomandă celor care trec prin astfel de situații să folosească fie comprese cu apă rece, fie comprese cu gheață.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top