Connect with us

Știri

Jocul sinistru care îi îngrozește pe părinți! Copii dau drumul la aragaz pentru a se transforma în zâne

Un joc îngrozitor, creat de minți bolnave, îi îngrozește pe părinții din Rusia. Copiii sunt instruiți să dea drumul la aragaz în toiul nopții, pentru a se transforma în „zâne ale focului”.

Terifiantul joc ce s-a răspândit pe rețelele de social media este construit în așa fel încât să pară a fi o farsă nevinovată, inspirată din populara serie de desene animate: „Winx Club, Școala Vrăjitoarelor”.

Având ca țintă în speciale fetițele mici, jocul le spune acestora că dacă dau drumul la aragaz în mijlocul nopții și spun cuvintele magice, se vor transforma în zâne ale focului.

Citește și: Ce ne îmbolnăvește copiii de cancer și cum putem depista boala de la primele semne

Fetițele sunt puse să dea drumul la aragaz în mijlocul nopții, pentru a se transforma în „zâne ale focului”

O fetiță de cinci ani din Rusia, Sofia Ezhova, a suferit răni groaznice după ce a dat drumul la foc, încercând să urmeze instrucțiunile primite online.

Sofia a suferit arsuri pe tot corpul, după ce a încercat să urmeze instrucțiunile din joc.

„La miezul nopții, când toată lumea doarme, trebuie să te ridici din pat și să te învârți de trei ori prin cameră, rostind cuvintele magice: Regatul Alfey, zâne mici și bune, dați-mi puterea ce vi-o cer.

Apoi te duci în liniște la bucătărie, în așa fel încât nimeni să nu te vadă sau cuvintele magice își vor pierde puterea. Trebuie să dai drumul la toate cele patru arzătoare de pe aragaz. Dar nu îl aprinde. Nu vrei să te arzi, nu-i așa?

După ce faci asta trebuie să te bagi înapoi la somn. Gazul magic va veni la tine, îl vei inspira în timp ce dormi și dimineața când te trezești trebuie să spui: Mulțumesc Alfeya, am devenit o zână. Astfel te vei transforma într-o adevărată zână a focului”, este sinistrul mesaj de pe rețelele de socializare.

Așa arată mesajul cu instrucțiuni pe care îl primesc copiii din Rusia

Citește și: Caz unic în lume: O negresă a născut doi copii albi

Autoritățile din Rusia sunt în alertă după ce au fost făcute mai multe sesizări despre acest joc. Un motor de căutare extrem de popular în această țară a înregistrat luna trecută zeci de mii de căutări din partea copiilor care voiau să afle „cum poți să devii o zână adevărată”.

„M-am trezit în timpul nopții și am simțit un miros puternic de gaz. Fiica mea de șapte ani tocmai ieșise din bucătărie și intrase la ea în cameră. Se pare că ea a citit pe internet că pentru a deveni o zână a focului trebuie să dai drumul la gazul de la aragaz în timpul nopții, când toată lumea doarme. Dacă nimeni nu ar fi observat ce a făcut, familia mea de opt persoane nu s-ar mai fi trezit dimineața”, a declarat mama unei fetițe care a încercat să urmeze instrucțiunile din joc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top