Connect with us

Știri

Kim Kardashian si Kanye West au inca un copil! Vedeta americana a nascut un baietel!

Kim Kardashian si Kanye West au devenit parinti pentru a doua oara! Cuplul a anuntat pe o retea de socializare nasterea celui de-al doilea copil.

„Kanye si cu mine ii spunem bun venit baietelului nostru!”, a scris Kim pecontul sau Twitter. „Mama si fiul sunt bine”, a mai scris vedeta in mesajul sau, insotit de o fotografie in care se vad doua maini impreunate.

Potrivit site-ului Hollywood Life, fiul celor doua staruri americane va purta numele Robert, in onoarea tatalui lui Kim Kardashian.

Aceasta nastere intervine dupa mai multe initiative ale cuplului de a depasi problemele de infertilitate, despre care Kim a vorbit in mod regulat in reality show-ul ei, ‘The Kardashians „, scrie AFP.

Kim Kardashian (35 ani) si rapperul american Kanye West (38 ani) s-au casatorit in mai 2014. Ei sunt deja parintii unei fetite de doi ani si jumatate, pe nume North West, botezata la Ierusalim in luna aprilie a acestui an.

Kardashian si West au fost citati in aprilie printre cele 100 de personalitati cele mai influente din lume, conform revistei Time. Ei au impreuna o avere aproape de 60 milioane de dolari.

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top