Connect with us

Știri

L-a vizitat pe Cristi Borcea in urma cu cateva minute si a iesit de la el cu ochii in lacrimi

Prima sotie a lui Cristi Borcea, Mihaela Borcea, a mers luni, 11 ianuarie, in arestul Politiei Capitalei, pentru a-i face o vizita ex-actionarului dinamovist. Duminica, pe data de 17 ianuarie, omul de afaceri isi aniverseaza ziua de nastere, iar familia il va putea vizita abia pe 18 ianuarie. Acum, apropiatii i-au adus produse de patiserie.

CRISTI BORCEA ar putea ramane fara titlul de cetatean de onoare al comunei Cruset

Valentina Pelinel, atac subtil la Alina Borcea: „Un om inteligent nu…”

„Am fost casatorita 23 de ani cu Cristi si am trei copii cu el. Scandalul cu Valentina Pelinel ii afecteaza mult pe cei mici. Cristi are probleme de sanatate, a plecat din spital pe semnatura. Nu e cel mai rau om din lume”, a precizat Mihaela Borcea cu lacrimi in ochi.

La scurt timp dupa ce fostul manechin Valentina Pelinel a marturisit ca asteapta un copil, multi au presupus ca Borcea este tatal, desi este casatorit cu Alina Borcea.

Mesaj sfasietor de sustinere al fetei lui Cristi Borcea pentru tatal ei

Mai mult, scandalul dintre femeile din viata lui Cristi Borcea ar putea genera un nou divort pentru dinamovist.

Prezentatorul tv Cristi Brancu a declarat saptamana trecuta ca separarea dintre Borcea si sotia sa este inevitabila. „„La aceasta ora, din informatiile pe care noi le avem, pot sa spun cu siguranta ca Borcea nu mai vrea aceasta casnicie cu Alina si nu neaparat din cauza faptului ca a aparut la TV (aceasta fiind o masura disperata, care mai degraba a indepartat-o de Cristi, dar Alina este de profesie… disperata), ci pentru ca aceasta iubire greu de acceptat la nivelul oranduirii morale in Romania – in sensul in care el este casatorit, dar este indragostit de o alta femeie – este foarte puternica”- a spus Cristi Brancu.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top