Connect with us
s-a sinucis la 12 ani

Știri

La doar 12 ani, și-a pus capăt zilelor. Rudele au incinerat-o, dar apoi au găsit biletul de adio. Abia atunci au înțeles ce se petrecuse

O fetiță de 12 ani s-a sinucis dintr-un motiv care a înduioșat o lume întreagă. Familia a aflat adevărul despre moartea ei, abia după ce micuța a fost incinerată.

Mumpy Sarkar era o elevă din India, provenită dintr-o familie modestă, cu posibilități financiare limitate. Mai mult decât atât, tatăl, cât și fratele ei erau bolnavi.

Tatăl avea nevoie de un transplant de cornee, iar fratele ei avea nevoie de un rinichi.

Înduioșată de suferința celor doi și de faptul că familia nu putea găsi posibilitățile necesare pentru intervențiile medicale, ea ales să moară, otrăvindu-se cu pesticid, și a lăsat în urmă o scrisoare în care a cerut ca organele sale să fie folosite pentru cele două transplanturi.

Doar că familia nu a găsit la timp util scrisoarea, iar fata a fost incinerată, conform tradiției. Abia după ce trupul ei a fost ars, scrisoarea a fost găsită în camera fetei.

Citește și: Scrisoarea EMOŢIONANTĂ a unui băieţel de 8 ani care s-a sinucis după ce mama lui a fost diagnosticata cu cancer

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top