Connect with us
La mulți ani de Sfinții Mihail și Gavril. Mesaje și urări sincere pentru toți cei care poartă aceste două nume sfinte

Știri

La mulți ani de Sfinții Mihail și Gavril. Mesaje și urări sincere pentru toți cei care poartă aceste două nume sfinte

Sfinții Mihail și Gavril sunt sărbătoriți în fiecare an pe data de 8 noiembrie. Este sărbătoare mare pentru creștinii ortodocși din toată lumea, întrucât acești doi sfinți sunt considerați conducătorii cetelor de îngeri, păzitorii oamenilor de la naștere și până la moarte. Ziua de 8 este considerată și “Vara Arhanghelilor”, care ţine o zi. Conform tradiției, între sărbătoarea Arhanghelilor Mihail și Gavrilor şi Crăciun trebuie să mai fie între două şi patru zile senine şi călduroase care se numesc popular “Vara iernii”. În sâmbăta dinaintea sărbătorii se fac praznice pentru sufletul morţilor. Ofrandele date de pomană pentru morţi, din Ajun sau din Ziua Arhanghelilor, se numesc „Moşii de Arhangheli”.

Mesaje și urări de Sfinții Mihail și Gavril

Peste 1,3 milioane de români își serbează pe 8 noiembrie ziua numelui, cu ocazia sărbătorii de Sfinții Mihail și Gavril. Huff.ro vă propune câteva mesaje și urări pe care le puteți transmite celor dragi care își sărbătoresc onomastica cu ocazia acestei zile.

Arhanghelul Mihail, înger al adevărului şi al dreptăţii, să-ţi stea alături mereu, la bine şi la greu, să-ţi lumineze calea şi să-ţi arate destinul. La mulţi ani Mihai/Mihaela!

De ziua numelui tău, îţi doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să te copleşească şi să strălucească în calea ta către fericire. La mulţi ani!

Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta!

De Sf. Mihail şi Gavril, fie ca cei dragi să te înconjoare în căldura sufletelor lor într-o zi magică, iar fericirea să te ia in braţele ei în acest moment special!

De ziua numelui tău cele mai frumoase dorinte să devină realitate. La multi ani, Gabriel!

O zi frumoasă și o viață plină de bucurii! La mulți ani, Gabriel!

Sfinții Mihail și Gavril. Ce să nu faci în această zi de sărbătoare

Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani, Gabi!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui!

Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfântul al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La Mulți Ani!

Fie ca sfinții ce te protejează să-ţi aducă mult noroc, fericire si împliniri. Să ai o zi minunată!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului La mulţi ani!

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top