Connect with us

Știri

Lady Gaga face dezvaluiri cutremuratoare. Trebuia sa renunte la asta, altfel MUREA!

Femeia anului in viziunea Billboard, Lady Gaga, denumita si adevarata regina a muzicii pop (in duel de ani buni cu Madonna), a facut cateva dezvaluiri cutremuratoare despre retragerea ei.

Albumul „Artpop” nu a mers asa cum trebuia, in ciuda eforturilor pe care cantareata de 29 de ani le-a facut pentru a-si incanta fanii. A colaborat o vreme cantand jazz cu Tony Bennett, acela fiind momentul in care si-a salvat viata din punct de vedere profesional.

„Vrei sa fii in continuare un star pop?”, a fost intrebata Gaga de unul dintre stilistii ei, scrie elle.com. „Stii, daca as putea opri acest tren acum, as face-o. Doar ca nu pot, insa trebuie sa ma retrag pentru ca altfel voi muri”, i-a raspuns artista.

„Cand mergi in viteza spre un mare succes, nu mai stii daca esti in siguranta sau nu. Este ca si cum toata lumea te palmuieste sa te trezesti la realitate si tu nu mai poti gandi rational”, a mai spus Gaga. „Toata lumea venea spre mine ca sa puna o stea inapoi pe cer, nu m-au lasat sa cobor”, marturiseste cantareata.

Lady Gaga nu isi mai doreste sa fie acea artista care s-a remarcat in ochii fanilor pentru ca nu mai este asa, pentru ca a ajuns la capatul oricarei puteri, conform propriilor declaratii. „Este o mare greseala sa lupti doar pentru un avantaj financiar.

Eu sunt diferita. A fi diferita nu e la moda si pentru mine e greu sa functionez dupa cum vrea piata”, marturiseste vedeta spunand inca o data ca nu mai este aceea Gaga.

„Ceea ce ma face cel mai fericit pe lumea asta e sa cant la pian”, completeaza artista, conform aceleiasi surse.

Sursa foto: elle.com

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top