Connect with us
pătuț gol în fața casei

Știri

Lăsa un pătuț gol în fața casei zilnic, deși copiii săi erau mari. Vecinii au crezut-o nebună, până când s-a aflat adevăratul motiv pentru care făcea asta

Catherine Lucre este asistentă și moașă. Mama a patru copii, australianca de 54 de ani a descoperit doi copii abandonați într-o singură săptămână și a fost devastată.

Unul dintre ei era mort, iar cineva încercase să-i îngroape trupul în nisipul de pe o plajă din apropiere de Sydney.

Așa că, fără să se gândească de două ori, femeia în vârstă de 54 de ani a creat un adăpost în propria casă. Cu alte cuvinte ea adună copiii abandonați și îi duce la spital și contactează Serviciile Sociale, dar și poliția.

„Părinții pot să-și lase copiii chiar și în fața casei, să sune la ușă, iar eu voi aștepta 10 secunde, pentru cazul în care ei nu vor să își lase copilul în persoană și ca eu să îi văd.

Nu înțeleg de ce noi, ca societate, nu suntem scandalizați de descoperirea unor bebeluși nou-născuți îngropați în nisip. Dacă guvernul nu face nimic, eu voi face”, mai adaugă ea.

Mai mult decât ea a creat o pagină de Facebook în care îndeamnă pe oricine nu are mijloace să își crească pruncii să o contacteze. Ea s-a dedicat în totalitate pentru a fi în slujba celor care au nevoie de ea și pentru a fi o mamă pentru cei abandonați, astfel încât să nu se mai întâmple o tragedie ca cea relatată mai sus.

Citește și: “Îți vom viola mama!” Un copil s-a sinucis după ce a fost abuzat la școală. De ce nu a fost evitată această tragedie

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top