Connect with us

Știri

Madalina Ghenea, declaratie socanta despre Ceausescu: „A condus un regim comunist, dar..”

Raspunsul controversat al Madalinei Ghenea. Cunoscutul fotomodel a declarat pentru revista GQ Italia ca pe vremea lui Nicolae Ceasusescu romanii o duceau mai bine, in ciuda restrictiilor pe care acesta le impunea populatiei.

Alaturi de o fotografie care a fost postata pe contul sau de Instagram, Madalina Ghenea a postat si o parte din interviul pe care l-a acordat italienilor. „Ceausescu a condus un regim (comunist), dar toata lumea avea ce sa manance si nu exista o prapastie intre cei bogati si cei saraci”.

Unul dintre fanii fotomodelului a criticat-o vehement: „Sa ai ce sa mananci nu e totul in viata. Lumea are ambitii. Cum poi venera un regim comunist? Doar daca ai o mentalitate inchisa…Imi pare rau, Madalina, dar ai dat un raspuns depasit”.

La scurt timp dupa ce prietenii virtuali s-au aratat indignati de spusele acesteia, frumoasa romanca, Madalina Ghenea, a incercat sa se scuze spunand ca nu asta este parere ei, ci a fost intrebata care este parera parintilor ei despre regimul comunist prin care a trecut Romania, potrivit celor de la B1 TV.

Cu toate acestea, nici aceasta declaratie nu a fost pe placul fanilor sai: „Si nici macar faptul ca parintii tai au spus asta nu e ok. Nu ai cum sa zici ca parintii tai sunt nostalgici dupa comunism. Super gresit din toate punctele de vedere”.

Sursa foto enational.ro

Tu ce parere ai despre declaratia fotomodelului?

 

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

1 Comment

1 Comment

  1. S. Zissu

    2017-08-20T18:51:45+03:00 at 18:51

    Sunt multi inca ca Madalina Ghenea care au trait sub marele conducator cizmar de profesie si bufnita lui facuta savanta in chemie. Dar cei care au suferit cu adevarat de anii de groza a dictatorului incult si rupt de scupule care si-a meritat destinul, nu pot uita

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top