Connect with us

Știri

Maria Ghiorghiu, mărturie cutremurătoare despre Elodia. Unde se află trupul avocatei

Maria Ghiorghiu, mărturie cutremurătoare despre Elodia! Maria Ghiorghiu susţine că trupul neînsufleţit al Elodiei Ghinescu, femeia dispărută în urmă cu 10 ani, ar fi zidit într-un perete al unei case vechi.

Clarvăzătoarea susţine că un bărbat ar fi făcut acest gest necugetat.

Cazul Elodiei Ghinescu a zguduit România, după ce soţul ei, Cristian Cioacă, a ucis-o cu sânge rece pe Elodia Ghinescu, în urmă cu 10 ani, punând-o în cadă şi secţionându-i fiecare parte a corpului pentru a nu lăsa „urme”.

Maria Ghiorghiu a relatat că trupul neînsufleţit al Elodiei Ghinescu s-ar afla zidit într-un perete de către un bărbat.

Clarvăzătoarea a susţinut că s-a „întâlnit” cu Elodia, întinzându-i mâna spre peretele în care aceasta s-ar afla. Din informaţiile acesteia, corpul secţionat al Elodiei s-ar afla într-o parte în care s-ar forma litera „L” la perete, cel mai probabil afându-se într-un colţ. Zidul ar fi fost dublat, pentru ca probele să fie ascunse.

Totodată, Maria Ghiorgghiu susţine că ar fi văzut-o râzând şi bucuroasă, în pivniţa acelei case bătrâneşti.

Cazul Elodiei Ghinescu şi al lui Cristian Cioacă a zguduit România

Cristian Cioacă a fost condamnat, în iunie 2014, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea avocatei Elodia Ghinescu şi 250.000 de euro despăgubiri pentru familia acesteia.

Procurorii arătau în rechizitoriu că în noaptea de 29 spre 30 august 2007,

„pe fondul unor relaţii conflictuale preexistente legate de un iminent divorţ determinat de presupusele relaţii extraconjugale ale soţilor, în timp ce se aflau în dormitorul matrimonial, discuţiile au degenerat, context în care Cristian Cioacă i-a aplicat soţiei sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia”.

Ulterior, Cioacă a dus trupul soţiei sale în cada băii principale, unde l-a tranşat pentru a-l putea ascunde mai uşor, precizau procurorii.

Citește și A murit de cancer în ziua de Crăciun. Mesajul lăsat este sfâșietor

Mesajul sfâșietor al unei tinere mame care a murit de cancer în ziua de Crăciun, la doar o lună după diagnosticul cumplit.

Cu doar o lună în urmă, o tânără mamă din Marea Britanie a observat niște zgârieturi ciudate pe corp, însă le-a tratat cu umor, spunând că nu sunt grave.

Kirsten Hawksey, de 23 de ani, din regiunea Merseyside, mama unei fetițe de aproape doi ani, a căutat simptomele pe care le-a resimțit pe Google și a râs.

Însă, la îndemnul familiei și prietenilor, ea a mers la doctor, unde, pe data de 27 noiembrie, a primit un diagnotic cumplitȘ leucemie.

Tânăra a postat pe 3 decembrie, un ultim mesaj pe Facebook, în ziua în care a început chimioterapia

“În urmă cu câteva zile am fost diagnosticată cu leucemie, iar azi am început chimioterapia. Acesta nu este un mod de a cere milă, pentru că nu-mi stă în fire, ci doar un mod de a-i face pe oameni să conștientizeze când sunt în pericol.

Nu mergeam niciodată la doctori, astfel că le mulțumesc prietenilor și familiei că m-au împins să merg, din cauza unor arsuri pe corp.

Pur și simplu vreau să mulțumesc familiei, prietenilor și colegilor pentru suportul din ultimele zile. Mai mult decât nenorocoasă mp simt norocoasă”, a scris Kirsten Hawksey pe pagina de Facebook.

Din păcate, pe 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, Kirsten a suferit o hemoragie pe creier, iar familia a decis mai târziu să oprească aparatele care o țineau în viață.

3 Comments

3 Comments

  1. navetist

    2018-09-28T13:33:37+03:00 at 13:33

    Maria Ghiorghiu, Carmen Harra…s.a.m.d. = material de umplut gaurile din presa nationala. De fapt greu gasesti un articol jurnalistic in mass-media de azi

  2. Mister

    2018-09-27T10:40:03+03:00 at 10:40

    doamna gheorghiu, (cu litere mici ca respectul e zero) vedeti va rog si ce numere sunt la loto castigatoare saptamana asta?

  3. caltoi

    2017-12-29T15:33:24+02:00 at 15:33

    doamna Gheorghiu, daca tot ati aflat despre Elodia poate aflati care a fost situatia adevarata si in cazul Bogdan si Anda Maleon pentru ca ceea ce se scrie in presa este departe de a fi adevarul…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top