Maria Ghiorghiu, premoniţie îngrijorătoare: „Începe un cutremur puternic”

Maria Ghirghiu avertizează din nou. De această dată, clarzăvătoarea care a prezis dezastrul de la Colectiv a vorbit despre un seism care ar urma să lovească dinspre sud, sud-est.

Maria Ghiorghiu susţine că Bucureştiul ar putea fi lovit de un cutremur de o intensitate destul de mare.

„Brusc, începe un cutremur intens și văd cum Pământul se legăna mai tare de la stânga la dreapta, așa precum cernem noi făina cu sita.

Am mai văzut cutremure în care Pământul se cutremură ca pe arcuri. Acum, însă, se legăna puternic. Dragii mei, din păcate, vom auzi de un alt cutremur intens care se va produce înspre sud, sud-est.

Clarvăzătoare susţine că doar credinţa ne poate salva de un asemenea eveniment

Un cutremur care va legăna Pământul destul de tare. Nu vedeam case sau blocuri, vedeam doar zăpada și pomi micuți,” se arată în postarea clarvăzătoarei.

Deși Maria Ghiorghiu a concluziat că România ar fi ocrotită de cutremure devastatoarea prin credința poporului.  un astfel posibil pericol va atârna mereu peste România.

Recent, specialiștii de la INFP au confirmat, încă odată, că un cutremur devastator poate lovi oricând. Efectele sale ar fi, cu siguranță resimțite în zonele de sud menționate, unde se află orașe precum București, Constanța, Craiova și altele.

Citeşte şi Val de cutremure în România. Două seisme în mai puţin de 4 ore

Două cutremure s-au produs în noaptea de marți spre miercuri în România. Potrivit Institutului Nţional pentru Fizica Pământului, primul seism, cu o magnitudine de 2,8, a avut loc în judeţul Vrancea.

Seismul a fost înregistrat de aparatul seismograf a avut loc la ora 0:12, la o adâncime de 137,6 kilometri.

Al doilea cutremur a avut magnitudinea de 2,6 și s-a produs în județul Buzău

Cutremurul a avut loc la ora 3:46, la o adâncime de 115,2 kilometri.

Cel mai puternic cutremur înregistrat anul trecut s-a produs în 8 februarie, în Vrancea, şi a avut magnitudinea 5, fiind resimţit şi la Bucureşti.

Sursa: Huff.ro
Data publicării: 14 Feb. 2018
Scris de , în WOW
Comentarii
  1. Magda , 15 februarie 2018 la 16:31

    Cu ce credeti ca ne ajută altfel de premoniții?În afara de a crea panica si stres inutile.Este lăudabilă credinta dvs si va dau dreptate deplin.Dar de la a vorbi despre credinta si pana la a baga groaza si spaima în oameni……Nu cred ca este normal.Lasati lucrurile să se întâmple așa cum le randuieste Dumnezeu.Si Da, Sa ne rugam,Sa fim mai buni, mai umani, mai îngăduitori.

  2. Bundy , 16 februarie 2018 la 19:32

    Inca nu au internat-o pe nebuna asta care se crede nostradamus 2?femeia asta nu a prezis niciodata ceva care sa adevarat.ea viseaza si are halucinatii cu fel de fel cosmaruri cu foc .cutremure.inundatii.etc iar daca undeva se intampla aceste lucruri care e si firesc sa se intample atunci hopa si apare si excroaca!voi nu ati observat ca femeia asta numai de rau viseaza?eu sunt sigur ca daca ar fi regulata bine atunci ar visa numai lapte si miere.