Connect with us
Omul de aDOLIU în lumea cinematografiei! A fost găsit mort în locuinţa safaceri Ionel Maftei, patron al firmei Metalbac&Farbe, a murit la vârsta de 56 de ani, în Franța.

Știri

Maria Ghiorghiu: „România, în DOLIU NAŢIONAL”! Ce tragedie URIAŞĂ urmează

Maria Ghiorghiu scriu un nou articol pe blog în care prevesteşte că începe o perioada neagră pentru România, o perioada de doliu şi suferinţe.

„Dragii mei, acest articol este unul foarte trist, deoarece urmează că în Ţară noastră,în România Duhului Sfânt, urmează a fi DOLIU NAŢIONAL! Astăzi dimineaţă dragi mei, aud o conversaţie între numai două glasuri.

Primul glas întreabă cu mare uimire :
„Cum? România ?

Iar celălalt glas, răspunde cu fermitate:
Da ! România !

Urmează îndolierea României !”

Dragii mei,ce se va întâmplă în România DUHULUI SFÂNT, şi care va fi motivul Îndolierii României,eu nu ştiu; nu mi s-a descoperit. Dar ceva rău, ceva de amploare, care va secera vieţi ,va fi, dacă va îndolia România!

Dar să ne rugăm la BUNUL DUMNEZEU şi la MĂICUŢA DOMNULUI,că să apere ROMÂNIA VIITORUL al Doilea Ierusalim dar şi pe al Sau Popor ales.”, scrie Maria Ghiorghiu pe blog.

Citește și: Profeția CUMPLITĂ a lui ARSENIE BOCA: “Se va bea sânge din om!”

4 Comments

4 Comments

  1. Magdalena Paula Mitrea

    2018-10-20T11:53:45+03:00 at 11:53

    Da, am mai intervenit si cu alta ocazie.Stimata doamna, numai Dumnezeu stie ce va fi si cum va fi.Nu este normal si nici omenește sa panicati lumea.Aveti un har de la Dumnezeu, foarte frumos, dar folositi-va de El în alt mod.Cine il are pe Dumnezeu in suflet , il are, cine Nu, nu.Credeti ca schimbati dvs lumea? Fiecare raspunde de faptele sale.Încă o data, nu este normal ce faceti.Pot avea urmări grave previziunile dvs asupra oamenilor cu probleme de sănătate.Saracii nu mai apuca dezastrul, ca mor de inima rea.Azi este o moda in Romania cu previziunile. Lăsați sa vina, ce-o veni.Folositi harul pe care îl aveți în alt sens.Nu atat de agresiv.

  2. CANTARAGIU BEATRICE

    2017-09-30T09:02:03+03:00 at 9:02

    STIMATA DOAMNA MARIA GHEORGHIU DVS NU VEDETI DECAT LUCRURI RELE? DAR CEVA DE BINE NU VEDETI? RAU VEDETI RAU ATRAGETI! NUMAI NE SPUNETI DE RAU ! DACA AVETI PREMONITII SAU VEDERI BUNE SCRIETI DACA NU NUUUUUUUUUUUUUU!

  3. syl

    2017-09-30T04:58:00+03:00 at 4:58

    ar fi bine daca sar intampla ca am scapa de voi astia care mancati …………….mult si nu va mai satura iadu odata

  4. georgeta

    2017-09-29T17:24:13+03:00 at 17:24

    huh nimic nu se va intimpla in ROMANIA va fi totul bine

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top