Marioara Zavoranu e din ce in ce mai rau! VESTE de ULTIMA ORA despre mama Oanei Zavoranu

08.04.2015
Marioara Zavoranu e din ce in ce mai rau! VESTE de ULTIMA ORA despre mama Oanei Zavoranu

Marioara Zavoranu parea sa se recupereze dupa ce a suferit o interventie chirurgicala in urma careia a ramas spitalizata deja de trei luni la Institutul Clinic Fundeni. O veste trista vine astazi de la spital: mama Oanei Zavoranu nu va fi externata de Paste, asa cum se astepta.

„Am decis acest lucru pentru binele dansei si dupa ce am analizat starea sa si pericolele existente. Este o masura de precautie pentru ca doamna Zavoranu face dializa si este mai bine ca in aceste zile, in perioada sarbatorilor, sa ramana in spital in ingrijirea noastra”, a declarat prof. dr. Ioanel Sinescu, seful Clincii de Chirurgie Urologica de la Fundeni.

CITESTE SI: MINORE DISPARUTE IN REPUBLICA MOLDOVA. POLIIA APELEAZA LA CETATENI

„S-a muncit mult pentru a o stabiliza si a o pune pe o linie de plutire si este pacat sa stricam totul doar de dragul catorva zile petrecute acasa”, mai adauga medicul.

CITESTE SI> MARIOARA ZAVORANU: OANA ARE NEVOIE DE BANI PENTRU O OPERATIE LA CAP

Marioara Zavoranu a spus pe patul de spital pentru un post de televiziune ca ultimul lucru pe care si l-ar dori inainte sa moara este sa o viziteze fiica ei, Oana Zavoranu, si sa simta ca o iubeste.