Connect with us

Știri

Marturia unui barbat care a fost in MOARTE clinica: „Am fost in Rai si am vorbit cu Dumnezeu…”

Un barbat a carui inima s-a oprit pentru cateva ore sustine ca a fost in Rai unde a vazut ingeri si a vorbit cu Dumnezeu, inainte de a-si reveni din moarte clinica.

Don Houston, in varsta de 62 de ani, a suferit un atac de cord cu cateva zile inainte de Craciun, in timp ce dormea alaturi de sotia sa, Rita. Aceasta s-a trezit si a observat ca sotul nu putea sa respire.

A chemat o ambulanta, iar Don a fost dus la spital. Medicii s-au straduit sa il resusciteze, dar fara succes. I-au spus apoi sotiei ca nu mai pot face nimic pentru a-l salva.

Rita si-a adunat familia si toti s-au dus in salonul in care se afla Don, conectat la aparate, si au inceput sa se roage. Spre uimirea tuturor, batranul s-a trezit. El a oferit o marturie cutremuratoare despre cele petrecute in timpul in care inima i s-a oprit.

CITESTE SI: Lacul blestemat CINCIS. Misterele care inconjoara acest loc

„Nu credeam vreodata ca o sa ma duc la culcare si sa mor, dar s-a intamplat”, isi incepe Don povestea. „M-am trezit brusc intr-o camera alba . Totul era ireal si atat de pasnic. Nu a fost un vis, parea atat de real. De fapt, a fost real. Ingerii erau acolo. Dumnezeu mi-a vorbit. S-a intamplat”, a mai spus barbatul, pentru The Mirror.

El spune ca isi aminteste un sir de ingeri si o camera luminoasa cu doua usi distincte. Don spune ca a fost escortat de un inger prin „usa celei de-a doua sanse” inapoi la familia indurerata. Apoi s-a trezit.

Barbatul crede ca a supravietuit atacului de cord dupa o interventie divina. „Cand treci pe Lumea Cealalta nu esti singur. Ai nevoie sa il tii pe Dumnezeu in inima, pentru ca nu stii cand vei muri”, a spus Don Houston.

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top