Connect with us

Știri

McDonalds se schimba COMPLET! Primele fotografii cu noul concept

Viata ne invata pe toti un singur lucru: trebuie sa ne adaptam vremurilor pentru a avea succes. De aceasta lege nescrisa tine cont si McDonalds.

Lantul de restaurante de tip fast food se reinventeaza si trece la etapa urmatoare cu un nou concept: McDonalds Next.

McDonalds Next este noua varianta a Mc-ului vechi. Patronii companiei au luat in calcul obiceiurile schimbatoare ale clientilor din ultimii ani si au planuri serioase nu doar in schimbarea design-ului restaurantelor din intreaga lume, ci si a meniurilor, promitand mancare mai sanatoasa si mai rapida ca in oricare alta parte.

Restaurantele unde rosul si galbenul stridente, aproape infantile, vor fi istorie, caci McDonalds Next le va oferi clientilor si mai multa liniste, bun gust si mancare sanatoasa.

Nuantele metalice sunt cele care contribuie la noua imagine a lantului de restaurante, o imagine mai serioasa. Designerii cooptati de McDonalds au venit si cu ideea introducerii meselor din lemn de buna calitate si o iluminare in spatiile pentru clienti mai putin agasanta pentru a crea senzatia de intimitate mult reclamata.

mcdonalds-1

In plus, clientii vor avea ocazia sa isi faca propriile salate, o noua idee pentru fidelizarea consumatorilor.

Mai mult decat atat, McDonalds Next va conta si pe servicii mai bune deoarece vor exista ospatari care iti vor aduce mancarea la masa, nefiind nevoit sa astepti la cozile interminabile si sa astepti in fata vanzatorilor pana ce e gata hamburgerul sau desertul dorit.

mcdonalds-3

In clipa de fata, singurii care se bucura de acest nou concept sunt chinezii din Hong Kong, dar, nu dispera, in scurt timp moda se va extinde in toata lumea.

Sursa foto: la.eonline.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top