Connect with us

Știri

Mesaj sfasietor de sustinere al fetei lui Cristi Borcea pentru tatal ei

Scandalul generat de presupusa sarcina a Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea pare sa-i afecteze cel mai tare pe copiii fostului actionar al clubului Dinamo.

Melissa Borcea, fiica cea mica a omului de afaceri, i-a trimis un mesaj sfasietor realizatorului Serban Huidu, dupa ce acesta i-a criticat tatal.

„Am primit un mesaj sfasietor de la copila ce ar putea sa ne dea lectii de viata tuturor… As vrea sa intelegeti nu cu omul Borcea am avut ceva, sau am scris ceva, dar ce face el reprezinta din pacate un exemplu negativ pentru ce vrem sa devenim!Cu fetita aceasta, Cristi Borcea s-a purtat, intr-adevar, ca un tata si il iubeste mai presus de orice. Este un exemplu de devotament si iubire neconditionata. As vrea sa o rog sa ma ierte si sa ne ierte noua, celor care am comentat, sarcasmul si sa citeasca peste 10 ani ce am scris eu. Sa citeasca cu mintea ei de atunci nu cu inima de acum, pe care si eu si altii i-am facut-o praf! Te rog sa ma ierti!”, a scris Serban Huidu pe Facebook.

CITESTE SI: SOC! Cristi Borcea DIVORTEAZA de Alina!

CITESTE SI: Valentina Pelinel, atac subtil la Alina Borcea: „Un om inteligent nu…”

Melissa Borcea i-a raspuns:  “Vreau ca toata lumea sa stie ca Cristi Borcea este minunat ca tata. Toti anii acestia a fost langa mine si datorita lui sunt ceea ce sunt acum. Pentru asta ii multumesc si il iubesc enorm!”, a scris fiica in varsta de 11 ani a lui Cristi Borcea, conform click.ro.

CITESTE SI: O noua lovitura pentru Borcea: Risca sa piarda…

CITESTE SI: Primele imagini cu VALENTINA PELINEL INSARCINATA! Ce spune vedeta despre tatal copilului FOTO

foto:roportal.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top