Mihaela Radulescu, ATAC MIZERABIL la adresa comunitatii gay

06.04.2015
Mihaela Radulescu, ATAC MIZERABIL la adresa comunitatii gay

Mihaela Radulescu a lansat un atac mizerabil la adresa comunitatii gay din Romania. Aceasta s-a adresat cu cuvinte de tipul „anormali” si ii roaga pe homosexuali sa „isi faca treaba intre patru pereti”.

Mihaela Radulescu a postat pe blogul ei un text intitulat „Adam si Eva. Toleranta pe la spatele normalitatii” in care critica homosexualitatea.

CITESTE SI: UN ELEV AMENINTA CU UN CUTIT UN COLEG. CE FAC ORGANELE

„Cred că o atitudine normală ar fi să nu-i deranjăm cu nimic pe cei care aleg să fie gay, adică homosexuali, dar nici ei pe noi, vizual vorbind. Adicătelea, dacă ei şi-ar face treaba între patru pereţi, fără să mai şi afişeze, sfidător, o «iubire» pensată, rujată, efeminată şi de neînţeles între doi purtători de penis. Tot normal mi s-ar părea ca drepturile unei minoritaţi să fie respectate in egală măsura cu drepturile unei majorităţi.

Să nu-mi spuneţi că, în calitate de părinţi de băieţi, sau chiar de fete, nu vă îngrijorează puţin ideea de a-i vedea luând-o pe …la spatele educaţiei pe care i-aţi oferit-o şi să nu-mi spuneţi că vă bazaţi mai mult pe deschiderea minţii, decât pe încărcarea ei cu o morala anume, solidă şi dreaptă“, scrie Raduleasca pe blogul personal.