Mihai Voropchievici dezvaluie ce secrete ascunde numarul locuintei tale: „Numarul 3 – asociati infidelitatii, la numarul 7 stau MISTERIOSII” VIDEO

08.12.2015
Mihai Voropchievici dezvaluie ce secrete ascunde numarul locuintei tale: „Numarul 3 – asociati infidelitatii, la numarul 7 stau MISTERIOSII” VIDEO

Numerele sunt de la 1 la 9, iar in cazul locuintelor care au numarul compus din doua cifre, trebuie adunate cifrele pana se obtine un singur rezultate (evident, de la 1 la 9).

LOCUINTA CU NR. 1:

„Este casa omului intreprinzator, cel care este mereu activ, vrea mereu sa faca ceva; omul acesta uneori mai si creeaza. Are foarte multa personalitate si de asta reuseste ceea ce reuseste mereu”, a spus Mihai Voropchievici la TEO SHOW.

LOCUINTA CU NR. 2:

„Numarul 2 este ideal pentru un cuplu de tineri deoarece acolo mobilizarea este mai puternica”, mai spune numerologul.

LOCUINTA CU NR 3:

Aici e aici. Voropchievici sustine ca 3 este cifra infidelitatii, a aventurierilor, a distractiei. Intr-o casa cu numarul 3 locuiesc oameni care vor mereu sa petreaca, unii care tatoneaza cu showbizul.

LOCUINTA CU NR. 4:

4 este cifra oamenilor stabili, muncitori, rigizi, oamenilor care construiesc.

LOCUINTA CU NR. 5:

Este cifra extremelor, a aventurierilor. Casa 5 poate fi casa hotel pentru multi deoarece petrec prea putin timp in locuinta lor.

LOCUINTA CU NR. 6:

Este cifra perfecta. Simbolizeaza armonia, pacea, linistea sufleteasca.

LOCUINTA CU NR. 7:

Este casa oamenilor misteriosi, singurei, dar isteti. Aici pot locui medici sau cercetatori ori preoti de rit catolic.

LOCUINTA CU NR. 8:

Desi are o latura negativa, 8 este cifra ambitiosilor, a oamenilor puternici, a celor care vor sa se dezvolte. La 8 sta cineva bogat.

LOCUINTA CU NR. 9:

Este casa altruistilor, a celor care se preocupa in general pentru binele celorlalti. Aici stau asistentele sau medicii, a mai spus numerologul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *