Connect with us

Știri

Ministerul Fericirii va fi infiintat in Emiratele Arabe Unite

Emiratele Arabe Unite vor infiinta Ministerul Fericirii! Scopul acestuia este sa realizeze politici pentru a crea bine social si satisfactie in randul cetatenilor, a anuntat premierul statul arab, Mohammed bin Rashid Al Maktum.

„Ministrul Fericirii va avea sarcina de a alinia politicile guvernamentale in sensul atingerii binelui social si satisfactiei”, a declarat premierul Emiratelor Arabe Unite.

Pe langa Ministerul Fericirii, autoritatile din Emiratele Arabe Unite au dispus si infiintarea Ministerului Tolerantei. „Toleranta trebuie sa devina o valoare fundamentala in Emiratele Arabe Unite”, a mai afirmat seful Executivului, precizand ca e nevoie de ministere capabile sa genereze schimbare.

Nu este prima oara cand se vorbeste despre un minister al fericirii in lume. Si in Bhutan exista, neoficial, Ministerul Fericirii, o institutie care devine tot mai populara. Si in Venezuela, presedintele Nicolas Madura a anuntat infiintarea unui vice minister al Fericirii, in memoria liderului Hugo Chavez, cu scopul de a aduce multumire sociala.

CITESTE SI: Galerie Foto! TOP 10 tari in care merita sa traiesti in 2016!

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top