Ministerul Fericirii va fi infiintat in Emiratele Arabe Unite

10.02.2016
Ministerul Fericirii va fi infiintat in Emiratele Arabe Unite

Emiratele Arabe Unite vor infiinta Ministerul Fericirii! Scopul acestuia este sa realizeze politici pentru a crea bine social si satisfactie in randul cetatenilor, a anuntat premierul statul arab, Mohammed bin Rashid Al Maktum.

„Ministrul Fericirii va avea sarcina de a alinia politicile guvernamentale in sensul atingerii binelui social si satisfactiei”, a declarat premierul Emiratelor Arabe Unite.

Pe langa Ministerul Fericirii, autoritatile din Emiratele Arabe Unite au dispus si infiintarea Ministerului Tolerantei. „Toleranta trebuie sa devina o valoare fundamentala in Emiratele Arabe Unite”, a mai afirmat seful Executivului, precizand ca e nevoie de ministere capabile sa genereze schimbare.

Nu este prima oara cand se vorbeste despre un minister al fericirii in lume. Si in Bhutan exista, neoficial, Ministerul Fericirii, o institutie care devine tot mai populara. Si in Venezuela, presedintele Nicolas Madura a anuntat infiintarea unui vice minister al Fericirii, in memoria liderului Hugo Chavez, cu scopul de a aduce multumire sociala.

CITESTE SI: Galerie Foto! TOP 10 tari in care merita sa traiesti in 2016!