Connect with us

Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 1 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. De la ce pornesc tensiunile intre Eduard si Lavinia

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 1 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Eduard si Lavinia au avut mai multe discutii in contradictoriu in ultima vreme, lucru care a intrat in atentia Mirelei Boureanu Vaida.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 1 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Lavinia a spus ca e dezamgita de viata si a zis despre Eduard ca este mofturos. Eudard a spus, la randul lui, ca se simte ca la ancheta. In studioul emisiunii, cei doi au tinut sa lamureasca de la ce au pornit discutiile.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 1 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Eduard a spus ca tensiunile au pornit de la mancare: „Inca mai sunt mofturos la mancare. Mama imi gatea proaspat si doar pentru o zi. Aici am mancat chiar si trei zile din aceeasi mancare. Am rugat-o sa nu mai insiste sa mananc acelasi fel de mancare”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 1 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Lavinia a spus ca dezamagirile ei pornesc de la competitie: „Vorbesc de competitia in sine, s-au adunat multe lucruri la care nu ma asteptam”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 1 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Pe de alta parte, Florentina a fost eliminata, iar Natasa a ramas in competitie. Fetele au plans la aflarea vestii: „Ne-am obisnuit cu ea”, au spus acestea. „M-am atasat de ea, m-au emotionat mesajele ei”, a precizat Adriana.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 1 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. In ceea ce o priveste pe Natasa, ea spune ca, pe langa Eduard, Lavinia si Loredana, il suspecteaza pe Aurel ca ar fi propus-o pentru a fi eliminata. „Va spun sincer la cine m-am gandit: la Aurel. N-as vrea sa ma gandesc la Valentina”, a spus Natasa.

Vezi si: MIREASA PENTRU FIUL MEU, 30 IANUARIE. MPFM SEZON 5. De ce au plans fetele la petrecerea lor 

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top