Connect with us

Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 10 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Florin, prezentator in locul Mirelei Boureanu Vaida!

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 10 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Un moment inedit s-a petrecut in emisiunea de astazi! Mirela Boureanu Vaida l-a facut prezentator pe Florin!

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 10 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Tot episodul a pornit dupa ce Florin i-a spus Mirelei Boureanu Vaida sa reciteasca un material. Prezentatoarea l-a invitat apoi sa vina in locul ei si sa citeasca “frumos, cu intonatie la camera”. Florin s-a conformat. Mirela Boureanu  Vaida s-a dus dupa aceea in locul lui Florin, iar acesta s-a asezat pe fotoliul ei.

Vezi si: MIREASA PENTRU FIUL MEU, 11 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Natasa s-a certat cu Cosmin

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 10 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Pe de alta parte, Valentin  a vorbit despre tatal sau cu ochii in lacrimi. Ieri, el i-a trimis un buchet de flori acestuia pentru aniversarea zilei de nastere si i-a transmis, totodata, un mesaj emotionant: „Tata e cel mai bun om din lume si de la el am invatat ca indiferent de cate ori viata te lasa jos trebuie sa te ridici”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 10 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. In studioul emisiunii, tanarul a spus ca intre ei nu a fost cea mai buna relatie: „Am fost extrem de atasat de mama. N-a fost nici vina mea, nici a tatalui meu, asa a fost sa fie. Timpul nu poti sa il dai inapoi si sa faci totul roz” , a spus Valentin cu ochii in lacrimi. “Sora si fratele meu au fost mai apropiati, eu am fost mai rece”, a mai declarat iubitul Adrianei. Valentin a spus, apoi,  ca isi iubeste tatal si ca parintii lui l-au invatat sa fie om.

Vezi si: MIRELA BOUREANU VAIDA a dezvaluit sexul copilului pe care il asteapta!

CITESTE SI: MIRELA BOUREANU VAIDA de la MIREASA PENTRU FIUL MEU dezvaluie cand intra in concediu maternal

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU, 9 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. SCANDAL la impartirea cumparaturilor!

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top