Connect with us

Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 11 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Natasa s-a certat cu Cosmin

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 11 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Venirea noilor concurenti a incins spiritele intre Natasa si Cosmin care au avut o discutie aprinsa.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 11 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Cearta a pornit dupa ce Cosmin i-a reprosat Natasei ca aceasta spunea ca abia asteapta sa vina baietii, iar cand au venit ea n-a mai stat cu niciunul. „Am zis ca astept sa intre toata lumea si sa vad (…)trebuie sa stau cu un baiat ca sa iti demonstrez tie ceva?!”, a reactionat dur Natasa, care s-a simtit ofensata de faptul ca iubitul Oanei ar fi sugerat ca ea a „fugit” de baieti si nu a vrut sa socializeze.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 11 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. „M-a deranjat ca m-a acuzat ca am fost minicinoasa. Eu am inteles ca am fost acuzata si ca nu vreau sa socializez si ca am fugit”, a afirmat Natasa in emisiunea de joi. Ea a mai spus ca noii concurenti au preferat sa discute cu fetele cuplate.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 11 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Cosmin s-a aparat spunand ca a facut o observatie pe baza a ce a vazut pe plasma si ca de fapt a fost nervos ca baietii au spus ca vin in competitie pentru o anumita fata si nu au discutat, apoi, cu aceasta.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 11 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. De altfel, noii concurenti au fost acuzati ca s-au folosit de fetele fara partener ca sa intre in emisiune. ”Noii concurenti s-au folosit de numele fetelor fara cuplu pentru a intra in competitie!”, a spus Cristina.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 11 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Pe de alta parte, Marius a facut un gest romantic pentru Natasa si i-a oferit acesteia un trandafir. „Am zis ca o floare nu trebuie sa stea decat intre flori”, a spus Marius. Natasa a fost incantata de gestul facut de acesta.

Vezi si: MIREASA PENTRU FIUL MEU, 10 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Florin, prezentator in locul Mirelei Boureanu Vaida!

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top