Connect with us

Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 11 IANUARIE 2016. MPFM SEZON 5. Aurel si Valentina in pericol de despartire!

MIREASA PENTRU FIUL MEU, LUNI, 11 IANUARIE 2016. MPFM SEZON 5. Tensiunile cresc in casa Mireasa pentru fiul meu! Relatia dintre Aurel si Valentina pare a fi in pericol dupa o cearta aprinsa intre cei doi.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 11 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Totul a pornit de la petrecerea cu ispite sexy la care au participat baietii. Aurel i-a spus unei domnisoare ca nu poti sa te casatoresti dupa trei luni de relatie, fapt ce i-a provocat o mare suparare Valentinei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 11 IANUARIE. MPFM SEZON 5. De aici pana la cearta nu a mai fost decat un singur pas. Aurel a acuzat-o pe Valentina ca e geloasa si ca doar s-a distrat si ca se va mai distra daca vor mai fi petreceri de acest gen.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 11 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Cei doi au avut un schimb dur de replici: „Mie nu-mi convine felul tau”, „Nici mie nu-mi convine felul tau” si-au spus cei doi.

Vezi si: MIREASA PENTRU FIUL MEU, 9 IANUARIE. MPFM SEZON 5: Petrecerea cu ispite sexy, motiv de suparare intre Oana si Cosmin VIDEO

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 11 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Aurel a incercat sa se apere in studioul emisiunii, insa replicile lui nu au fost convingatoare. El a recunoscut ca i-a spus ispitei ca nu poti sa te casatoresti dupa doar trei luni de relatie, dar ca doar i-a raspuns acesteia unei intrebari. „Daca o sa stau pana la final cu Valentina aici, o sa fac nunta. In august facem un an”, a spus Aurel.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 11 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Loredana a pus paie pe foc in cearta celor doi dupa ce intr-o discutie cu Valentina si Mihaela a spus ca nu ar fi acceptat ca iubitul sa atinga o alta fata. Aurel a inteles ca ea a vrut sa spuna ca el nu o respecta suficient pe Valentina.

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top