Connect with us

Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 13 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Natasa si Lavinia s-au certat din cauza curateniei

MIREASA PENTRU FIUL MEU, MIERCURI, 13 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Problema curateniei a generat o discutie aprinsa intre Lavinia si Natasa.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 13 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Disputa a pornit dupa ce Lavinia a ramas singura la curatenie, ca urmare a eliminarii Crinei din competitie. „Eu nu am stiut ca Lavinia a ramas singura la curatenie. E a spus de nenumarate ori ca e ajutata la curatenie. Daca am spus ca nu o doresc pe Lavinia nu cred ca am facut ceva grav”, a spus Natasa. „Probabil am o repulsie fata de Lavinia”, a mai spus ea.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 13 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Discutia a degenerat, iar Lavinia a fost vizibil deranjata de vorbele Natasei. “Nu ma asteptam oricum sa fiu primita cu bratele deschise. E vorba de rautate”, a spus Lavinia.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 13 IANUARIE. MPFM SEZON 5. „Nu faci curatenie mai mult decat noi” a spus Natasa. Adriana s-a implicat si ea in discutie si a atacat-o pe Lavinia, spunand ca nu face curatenie bine.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 13 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Pe de alta parte, Denisa vrea sa ramana in competitie pentru a vedea daca va reusi sa ramana impreuna cu Tudor. Ea a spus ca va cere eliminarea daca nu va reusi sa stabileasca o relatie cu el.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 13 IANUARIE. MPFM SEZON 5. „E o competitie, ar trebui sa intre cine isi doreste” a sustinut Tudor, care a precizt ca doar socializeaza cu Denisa. Tudor a mai spus si ca vrea sa vada o lupta intre fete.

 

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top