MIREASA PENTRU FIUL MEU, 14 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Acuzatii dure intre Valentina si Virginica VIDEO

14.12.2015
MIREASA PENTRU FIUL MEU, 14 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Acuzatii dure intre Valentina si Virginica VIDEO

MIREASA PENTRU FIUL MEU, LUNI, 14 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Acuzatii dure in editia de luni a MPFM! Valentina sustine ca doamna Viriginica a furat o punga cu mancare lasata de Mioara!

VEZI SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU, MARTI, 15 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Cum vor concurentii sa fie jumatatea lor VIDEO

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 14 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. S-au dat lupte aprige pentru “mostenirea” lasata de Mioara. Valentina a acuzat ca mancarea lasata de aceasta ar fi fost furata. Valentina a spus ca doamna Mioara i-a lasat ei o punga cu mancare, care ulterior a disparut.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 14 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Intrebata pe cine suspecteaza, ea spus ca “nu mai conteaza”. La insistentele prezentatoarei, Valentina a recunoscut in cele din urma ca o suspecteaza pe doamna Virginica. Aceasta a negat acuzatiile. “Ea poate sa ma controleze”, a spus Virginica.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 14 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Putea sa vina sa intrebe sis a ceara, pentru ca dadeam la cineva”, a continuat Valentina. “Nici nu m-am gandit sa fac asta”, a spus Virginica.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 14 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Pe de alta parte, Alexandru a facut striptease si a renuntat la cateva haine de pe el. Concurentul a asezat doua fete pe scaune si le-a dansat lasciv.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 14 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Alexandru le-a dansat in poala Loredanei si Natasei, demonstrand ca le paote incinge imaginatia.


43-54-65-457 de f100003394326847