Connect with us

Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 15 IANUARIE. MPFM SEZON 5: Cearta intre Natasa si Lavinia

MIREASA PENTRU FIUL MEU, VINERI, 15 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Natasa si Lavinia s-au certat inca o data. Cele doua concurente si-au aruncat vorbe dure.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, VINERI, 15 IANUARIE. MPFM SEZON 5. “M-am simtit deranjata pentru ca Lavinia discuta despre mine, ba ma compara cu Rozi (fosta iubita a lui Eduard)..”, a spus Natasa. „Era o gluma, daca te-a deranjat, imi cer scuze”, a spus Lavinia. Eduard s-a implicat in discutie: „Lavinia e o fata cu cuvintele la ea si imediat putea sa ii intoarca vorbele lui Rozi”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, VINERI, 15 IANUARIE. MPFM SEZON 5. „Daca Rozi isi permite sa spuna ca inca mai pastreaza o legatura cu familia lui Eduard, sigur isi va gasi si Lavinia un loc”, a intepat-o Natasa pe iubita lui Eduard.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, VINERI, 15 IANUARIE. MPFM SEZON 5. In emisiune au fost date si imagini de la machiaj, cand cele doua si-au aruncat vorbe grele. Lavina a spus ca Natasa are probleme cu hormonii: „Problema ta hormonala te-a facut sa iti pierzi cea mai buna prietena”, a spus Lavinia.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, VINERI, 15 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Te deranjeaza ca nu tac din gura si ca reactionez. Daca taceam din gura eram cea mai buna (…) Sunt educata, spre deosebire de tine. Nu esti atat de inteleapta incat sa intelegi”, i-a raspuns Natasa, care a numit-o apoi pe Lavinia „mahalagioaica”. „Cauti motive de cearta. Aprinzi scanteia si ai plecat”, a mai spus Natasa.

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top