Connect with us

Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 16 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Acuzatii dure: cine fura produsele?! VIDEO

MIREASA PENTRU FIUL MEU, MIERCURI, 16 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Continua scandalul furtului de mancare! Noi acuzatii au fost facute in editia de azi a MPFM.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 16 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Au continuat acuzatiile referitoare la furtul de mancare si in editia de azi a MPFM. Virginica le banuieste pe fete ca i-ar fi sustras anumite alimente. Vizata de suspiciunile Virginicai s-a simtit Natasa. La editia de luni, doamna Virginica a fost tinta acuzatiilor, dupa ce Valentina a spus ca ea a furat produsele lasate de doamna Mioara.

VEZI SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU, 14 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Acuzatii dure intre Valentina si Virginica VIDEO

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 16 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Natasa s-a simtit jignita de banuielile Viriginicai. Ea a lansat si un atac la adresa Emiliei dupa ce aceasta a sugerat sa i se verifice produsele: “Emilia sa isi vada de produsele ei si sa le verifice pe ale ei. Nu se uita ea in produsele mele”. Emilia a negat ca i–ar fi spus Virginicai sa fac acest lucru.  Natasa a sustinut ca Viriginica s-ar fi uitat in sacosa ei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 16 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Acest lucru a dus la o cearta intre Natasa si Emilia. „Sunt sigura ca Emilia i-a spus sa caute in sacosa mea” , a spus Natasa. „N-am cautat, am vazut doar ca era sacosa mea”, s-a aparat Viriginica. Emilia a zis ca i-a spus Virginicai sa verifice doar congelatorul. „M-a deranjat ca nu eram si eu de fata cand s-a controlat”, a spus Natasa.


77-54-76-467 de f100003394326847

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top