Connect with us

Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 23 DECEMBRIE. MPFM SEZON5. Moment emotionant de Craciun in editia de azi

MIREASA PENTRU FIUL MEU, MIERCURI, 23 DECEMBRIE. MPFM SEZON5. Spiritul sarbatorilor de iarna a patruns in sufletele concurentilor. Editia de azi a Mireasa Pentru Fiul Meu a adus un moment cu adevarat emotionant.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, MIERCURI, 23 DECEMBRIE. MPFM SEZON5. Corul de copii Do-Re-Mi i-a colindat pe concurentii MPFM. Micutii au cantat doua colinde care au creat un val de emotie in studio. Natasa a izbucnit in lacrimi dupa ce a fost colindata. Si lui Eduard i-au dat lacrimile ascultandu-i pe copii cantand.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, MIERCURI, 23 DECEMBRIE. MPFM SEZON5. Dupa momentul artistic, concurentii de la Mireasa Pentru Fiul meu le-au oferit cadouri micutilor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, MIERCURI, 23 DECEMBRIE. MPFM SEZON5. Cu toate ca au mai ramas doua zile pana la venirea lui Mos Craciun, atmosfera in casa ramane una destul de tensionata. Impartirea cumparaturilor de la editia de ieri s-a transformat intr-un duel intre rivali. A fost haos la impartirea produselor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, MIERCURI, 23 DECEMBRIE. MPFM SEZON5. Emilia a fost tinta acuzelor celorlalte concurente. „Emilia nu a avut rabdare”, a acuzat Valentina. „Crina mi-a dat cornuri la un moment dat, dupa care si Lavinia”, a incercat Emilia sa se apere. Mai multe fete au spus despre Emilia ca este iritata.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, MIERCURI, 23 DECEMBRIE. MPFM SEZON5. Starea lui Tudor nu pare sa se fi imbunatatit. Luiza a spus ca fiului ei ii este dor de amicii lui si de casa. „Doar doi dintre amicii lui au venit sa il incurajeze dupa ce a plecat de acasa”, a zis Luiza. „Pentru mine e mai greu sa ma imprietenesc cu cineva”, a afirmat Tudor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, MIERCURI, 23 DECEMBRIE. MPFM SEZON5. Alexandru si Mihaela sunt propusi pentru eliminare. Telespectatorii pot vota pana maine cine doresc sa plece. Alexandru a spus ca vrea sa iasa din competitie, in timp ce Mihaela a afirmat ca vrea sa ramana.

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top