MIREASA PENTRU FIUL MEU, 25 IANUARIE 2016. MPFM SEZON 5. Tatal lui Tudor si-a pus fiul si sotia la punct!

25.01.2016
MIREASA PENTRU FIUL MEU, 25 IANUARIE 2016. MPFM SEZON 5. Tatal lui Tudor si-a pus fiul si sotia la punct!

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 25 IANUARIE 2016. MPFM SEZON 5. Tatal lui Tudor a profitat de vizita facuta in casa MPFM si le-a dat sfaturi importante sotiei si fiului sau.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 25 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Tatal lui Tudor a venit sambata in emisiune, momentul fiind marcat de lacrimi de bucurie din partea membrilor familiei. Barbatul a profitat de acest moment si si-a pus la punct fiul si nevasta.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 25 IANUARIE. MPFM SEZON 5. „Cunosti o fata, stai o saptamana – doua cu ea, poti sa mergi la mama sa ii ceri un sfat. Trebuie sa o cunosti bine, ca atunci cand este pentru tine, este pentru tine. Nu trebuie sa te arunci. Denisa nu era fata pentru tine”, i-a transmis Cristi lui Tudor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 25 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Barbatul a avut de facut cateva observatii si pentru doamna Luiza. „De ce a trebuit sa suferi pentru Crina”,  i-a zis Luizei. „Crina ma intelegea. Vorbeam cu ea din priviri”, a spus Luiza.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 25 IANUARIE. MPFM SEZON 5.In studioul emisiunii, Luiza a spus ca nu se va mai implica in relatiile fiului sau asa cum o facea pana acum. „Daca vrea o idee, un sfat, i-l voi da . Dar doar daca o va cere”, a spus Luiza.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 25 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Intrebata ce va face daca in casa MPFM va veni o fata pe care nu o va placea, Luiza a raspuns: „Ii las. Eu vreau sa fac pe toata lumea sa inteleaga ca nu am vrut sa plec acasa din cauza Denisei. A fost din cauza relatiei mele cu Tudor (…) Am inteles ca trebuie sa il las sa cada si sa ii oblojesc ranile cand e cazul”

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 25 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Pe de alta parte, Mirela Boureanu Vaida a anuntat ca se va organiza un casting pentru cei care doresc sa intre in competitie. Castingul va avea loc pe 30 si 31 ianuarie la Hotel Royale.