MIREASA PENTRU FIUL MEU, 26 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Drama lui Ciprian

26.01.2016
MIREASA PENTRU FIUL MEU, 26 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Drama lui Ciprian

MIREASA PENTRU FIUL MEU, MARTI, 26 IANUARIE 2016. MPFM SEZON 5. Ciprian a vorbit in editia de astazi despre drama trecutului sau.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 26 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Ciprian s-a situat pe un loc protejat si a scapat de nominalizarea pentru eliminare la gala MPFM de sambata. In locul, lui Natasa a intrat in cursa de eliminare.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 26 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Vestea ca Ciprian se afla pe un loc protejat i-a luat prin surprindere pe ceilalti concurenti. Aurel a spus ca „Ciprian a luat tot”. „Ma refeream la faptul cum s-a certat el cu Valentin, probabil anti-fanii lui Valentin s-au dat cu el”, si-a explicat Aurel declaratia.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 26 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Ciprian s-a aratat si el surprins ca a fost protejat. Totodata, fiul Virginicai a vorbit si despre drama trecutului sau. El si-a pierdut tatal si a fost crescut doar de mama sa.  „Incredere in mine am. Mi-ar fi placut insa sa am reactiile lui Tudor, sa arat si eu bucurie. N-am invatat sa ma exteriorizez , ma bucur in sinea mea”, a spus Ciprian.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 26 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Pe de alta parte, Natasa a fost foarte afectata de faptul ca a fost nominalizata pentru eliminare: „Cate antipatii in casa asta, le vezi la astea anonime”, s-a destainuit Natasa Florentinei. Ea suspecteaza ca „Emilia, Nicolae, Eduard, Lavinia, Loredana si alte doua persoane” au propus-o pentru a fi eliminata.