Connect with us

Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 3 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Mara Banica catre Adraiana: „Iti lipseste ceva? Bea ceai de tei!”

 

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 3 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Mara Banica a fost prezenta astazi la emisiunea Mireasa pentru fiul meu. In cadrul show-ului, aceasta a avut discutii aprinse cu participantii la emisiune, in special cu Adriana.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 3 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Conflictul a inceput in momentul in care Mirela Boureanu Vaida a evidentiat faptul ca Tudor s-a aliat cu Valentin, sustinand ca ar dori sa o bata pe Mara Banica: „Tudor, si tu empatizai cu Valentin si se intampla cam rar, nu-i asa? Si in ce sens, in sensul Marei Banica:<<O luam la bataie>> si Valentin zice <<DAA>>. Iata ca in sfarsit aveti un gand comun: sa o luati la bataie pe Mara”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 2 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5: Gest extrem facut de Adriana si Valentin!

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 1 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. De la ce pornesc tensiunile intre Eduard si Lavinia

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 3 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Tudor s-a aparat de acuzatiile Mirelei, marturisind: „Nu am zis ca eu o luam. Ii intrebam pe ei.” Tanarul nu a putut insa sa isi termine propozitia, pentru ca a intervenit Mara Banica.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 3 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. „Sa bati o femeie sau sa afirmi public, la televizor ca ai bate o femeie… „, moment in care a intervenit Adriana, dorind sa ii apere pe baieti: „Nu. Eu nu cred ca a zis”. In ceea ce o priveste, Mara a dorit sa adauge: „Doua secunde.. ca si intreruptul tot de 7 ani tine”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 3 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. La randul ei, Adriana i-a reprosat Marei Banica ca vorbeste incontinuu si nu ii lasa si pe ceilalti sa isi spuna parerea: „V-am spus ca nu apuc sa vorbesc. Vorbiti incontinuu si nu aveti acel punct de care spuneti”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 30 IANUARIE. MPFM SEZON 5. De ce au plans fetele la petrecerea lor

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 IANUARIE. MPFM SEZON 5. SCANDAL intre concurenti legat de inchiderea lavalierei!

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 3 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Drept raspuns, Mara a intrebat-o pe Adriana daca ii lipseste ceva: „Iar te enervezi si nu iti face bine. Iti lipseste ceva, bea ceai de tei.”

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 3 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Si Tudor a facut acuzatii la adresa Marei in privinta faptului ca Mara denatureaza sensul cuvintelor: „Daca vorbim de cei 7 ani de acasa vreu sa va zic ca ar trebui sa purtam un dialog, nu sa purtati dvs un monolog”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 3 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Discutiile in platou au continuat pana in momentul in care s-a clarificat faptul ca cei doi concurenti, Tudor si Valentin, nu afirmasera ca ar bate-o pe Mara Banica ci ca au comentat privirea Adrianei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 3 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Nefiind convinsa de cele spuse atat de baieti, cat si de Adriana, Mara Banica a finalizat: „Oricand se aduce in discutie verbul „a bate” este ingrozitor, este de jungla”.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top